EEM Groepenkasten

Astra Service Bioscopen organiseert opnieuw een Ladiesnight: The Movie!

astra the movieKlazienaveen – Astra Service Bioscopen organiseert opnieuw een Ladiesnight Absolutely Fabulous: The Movie!

Rode Loper

Op woensdag 13 juli organiseert Astra Service Bioscopen weer een Ladiesnight. Dit keer met de film Absolutely Fabulous The Movie en zo gaan we die avond ook uitpakken! Vooraf aan de film hebben we alles wat een diva toekomt. Te denken aan haar, make-up en styling. Maar ook een rode loper, ontvangst met Champagne en fotograaf. Ook zijn er deze avond diva-waardige prijzen te winnen. Waardebonnen van Flair, Toff, Salon 23, Goodfellas / Flanagan’s en De Witte Olifant.

DIVA gekleed

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is als een echte DIVA gekleed op de avond te verschijnen. Tijdens de film hebben we een leuke aanbieding met betrekking tot de wijnen. Een fles wijn met een gevarieerd kaasplankje voor maar 15,00 euro. Om de avond goed af te sluiten hebben we nog een kleine afterparty met een DJ! Wil jij er bij zijn op deze DIVA-night? Reserveer dan kaartjes op: www.astrabioscopen.nl via het evenement of bel met: 0591-312798. De prijs van een kaartje is € 13,50 per persoon.

Uitgaan


Back To Top