EEM Groepenkasten

Astra Service Bioscopen organiseert weer een ladiesnight: Ja, Ik Wil!

astra bioscoop klazienaveen-ja ik wil ladiesnightKlazienaveen – Woensdag 7 oktober houdt Astra Service Bioscopen weer een ladiesnight. De film die zij gaan vertonen is: “Ja, ik wil!”.

De film start om 20.00 uur en kaarten zijn vanaf nu te reserveren en kosten € 15,00 per persoon.

Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met 0591-312798.

Hoe de avond ingevuld wordt volgt zo spoedig mogelijk. Het thema van deze avond valt onder de huwelijkse voorwaarden.

De Film: Ja, Ik Wil!

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze “Ja, ik wil!” zal zeggen? Ja, Ik Wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top