EEM Groepenkasten

Auto beschadigd: getuigen of dader gezocht

sipko hendriks auto beschadigdKlazienaveen/Emmen – Gisteren is een geparkeerde auto beschadigd, in Klazienaveen of in Emmen. Dat is op dit moment helaas niet meer na te gaan.

De auto is van Sipko Hendriks en heeft een deuk opgelopen, waarbij er verf, latexsaus of stuck wat in emmers zit is achtergebleven op de beschadiging. De veroorzaker heeft zich helaas niet gemeld of een briefje achter gelaten. Sipko maakt daarvan melding op zijn facebookpagina. Hij zoekt de veroorzaker of eventuele getuigen. Wie kan hem helpen?

Vergeten briefje achter te laten

Onderstaande tekst staat op de facebookpagina te lezen:

“Wie oh Wie heeft perongeluk tegen mn auto gezeten. En vergeten een briefje achter te laten maar kan nog altijd. is niet echt netjes maar word vergeven, t is een smerige deuk maar geen autolak, het lijkt wel op verf latexsaus of stuck wat in emmers zit en die wegen nog wel wat. Dus als U zich geroepen voel om toch even melding te maken word dat zeer gewaardeerd. want ik ben net zo blij met mijn oude autootje als een ander met een nieuwe. want iedereen is tegenwoordig verzekerd dus nogmaals aarzel om een briefje er op te doen dan neem ik contact met U op.
vr gr
s hendriks”

Weet u iets van dit “ongeluk”? Stuur dan via facebook een berichtje naar Sipko of stuur een mail naar redactie@klazienaveen24.nl. Alvast bedankt namens Sipko.

sipko hendriks auto beschadigdBack To Top