EEM Groepenkasten

Auto te water in het Geert Vos Bad in Erica

geert vos bad erica zwembad auto te water 2018 VVNErica – Op zaterdag 25 augustus aanstaande van 10.30 tot 16.00 uur verzorgt Veilig Verkeer Nederland een VVN Dag in het Geert Vos Bad in Erica. De toegang is gratis.

Water Xperience

Eén van de topattracties is de Auto te Water Xperience in samenwerking met Duikschool Divearound. Hierbij kun je zelf ervaren hoe het is om met de auto in het water te belanden. Wil jij ervaren hoe het is om met je auto in het water te belanden? Dan heb je nu de kans! Je mag zelf meedoen! Deelnemers gaan een keer te water om eens te ervaren wat het is om met een auto te water te geraken. Dus neem zwemkleding mee! Er kunnen maximaal 300 mensen aan mee doen. Toeschouwers zijn ook van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.divearound.com/auto-onderwater.

Tevens is de brandweer aanwezig om voorlichting te geven over ongelukken met auto te water.

Tal van andere activiteiten

  • VVN geeft voorlichting over Reactietesters, alcoholbrillen, foldermateriaal, verkeersquiz, opgave voor de diverse cursussen van VVN, enz. (vrijwilligers van VVN).
  • Er is een Scootmobielparcours in samenwerking met Meyra Hoogeveen. Meyra komt met een parcours en scootmobielen zodat mensen kunnen ervaren hoe het is om scootmobiel te rijden. Verder kunnen scootmobielbezitters langskomen om vragen te stellen en eventueel kleine reparaties te laten uitvoeren.
  • Voorlichting over het gebruik van de Elektrische fiets in samenwerking met Fietsschool Edubike. Vooral het op- en afstappen is hierbij heel belangrijk, evenals de hoogte van het zadel. Mogelijkheid tot aanmelden voor de E-bikecursus.
  • ‘Licht aan en gaan’: Start van de Provinciale Fietsverlichtingscampagne najaar 2018. Is jouw fietsverlichting in orde? Controle van verlichting door vrijwilligers VVN.
  • Kaartjes voor de winactie voor de jeugd (als de verlichting in orde is).

Geert Vos Bad

Veenschapswijk 5
7887 AS Erica
Telefoon: (0591) 30 14 68
Website: www.geertvosbad.nl
Facebook: Geert Vos Bad Erica

(Afbeelding: https://drenthe.vvn.nl)

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top