EEM Groepenkasten

Auto van achteren aangereden op A37 bij Klazienaveen

ongeluk klazienaveenKlazienaveen – Op de A37 bij Klazienaveen is donderdagavond een auto van achteren aangereden door een bedrijfswagen. Dat gebeurde even voor 8 uur ’s avonds.

Een vrouw reed met haar auto op de A37 nabij Klazienaveen in de richting van Hoogeveen toen ze plots van achteren werd aangereden door een achterop komende bedrijfswagen. Haar auto sloeg hierbij over de kop en belandde weer op de wielen in de berm. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht en geen letsel geconstateerd. Haar auto raakte wel total loss.

Ook de bestuurder van de bedrijfswagen raakte bij het ongeluk niet gewond. De man lette volgens eigen zeggen eventjes niet op, waardoor hij achterop de vrouw knalde.

Donderdagavond even voor acht uur ontstond op de A37 bij Klazienaveen een aanrijding. Een bestuurster reed met haar auto richting Hoogeveen toen er een bedrijfswagen achterop haar was gebotst. De auto sloeg over de kop en kwam daarna op de wielen in de berm tot stilstand. De vrouw is nog even door het ambulancepersoneel nagekeken maar ze bleek geen letsel aan de crasht te hebben overgehouden.

(Bron: newspower.nl)Back To Top