EEM Groepenkasten

Bakkerij Ten Napel Emmen definitief gesloten

bakkerij ten napel emmenEmmen – De vestiging van Bakkerij Ten Napel in Emmen is definitief gesloten. Na 80 jaar gingen zaterdag de deuren voor de laatste keer op slot. De winkels in Klazienaveen en Nieuw-Amsterdam blijven wel gewoon open.

Lees ook: Bakkerij Ten Napel in Emmen gaat sluiten

Teleurstelling

Eise van Veenen, eigenaar van de vestiging in Emmen, meldt dat het gewoonweg niet meer uit kon. Meer wou hij er niet over zeggen. De teleurstelling is echter groot. De klanten zijn inmiddels persoonlijk ingelicht.

Van Veenen nam het bakkersbedrijf in 2014 over van de familie Ten Napel uit Klazienaveen.

Zowel de klanten als het personeel zijn teleurgesteld door de sluiting, maar het is helaas niet anders. Het personeel kan echter in andere vestigingen door.

Rijke historie

De eerste vestiging werd in 1906 door Evert Ten Napel geopend in Klazienaveen. Zijn zoon Cornelis ging in 1934 naar Emmen, in het huidige pand aan de Hoofdstraat uit 1910. Daar komt nu dus na 80 jaar een einde aan. Het pand is eigendom van de broers Henk en Gert-Jan Ten Napel. Dat blijft zo. Een nieuwe huurder is op dit moment nog niet bekend.

Zaterdag 4 februari 2017, klokslag 17.00 uur, werd de sleutel voor de laatste keer in het slot omgedraaid. Een rijke historie is daarmee in één handomdraai verdwenen.

(Bron: emmen.nu)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top