EEM Groepenkasten

Bakkerij Sieben provinciekampioen gevuld speculaas

Bakkerij SiebenKlazienaveen – Het gevulde speculaas van Sieben, De Echte Bakker is top! Dat is geen nieuws, maar het is de afgelopen week nog eens bevestigd bij de keuring tijdens de Beko Najaarsdagen op 19 en 20 september in Nieuwegein. Sieben bakt het beste gevuld speculaas van de provincie Drenthe.

In Nieuwegein werden 250 ambachtelijke speculaasproducten gekeurd in drie categorieën: Speculaasjes, Amandelspeculaasjes en Gevuld Speculaas. De keuring werd gedaan door een vakjury en een consumentenjury. De vakjury sprak vooral lovend over de smaak van het speculaas van Sieben en beoordeelden die met de hoogst haalbare score! Ook het totaalbeeld van het product was dik in orde waarmee een score van 8,5 punten in de wacht werd gesleept.

Consumentenjury

De consumentenjury had ook een grote stem in het geheel. Zij vonden de prijs-kwaliteitsverhouding van het gevulde speculaas van Sieben mooi in overeenstemming. Daarnaast beoordeelden zij ook de verpakking als zeer aantrekkelijk.

Jenny Sieben van Sieben, De Echte Bakker is blij dat het gevuld speculaas in de prijzen is gevallen. De bakkers Roelof en Erik Sieben doen met de wedstrijd mee voor de prijzen maar ook om ervan te leren. Eerdere jaren kregen ze een opmerking dat de onderkant beter gebakken moest worden. Daar hebben ze nu extra op gelet. Margret: “Nu wordt het onderste speculaasdeeg eerst even apart gebakken, daarna komt de spijs en weer een laag speculaasdeeg erop en gaat het geheel de oven in.” Dat dit een goede methode is blijkt; meteen het beste gevuld speculaas van Drenthe.

In de winkels van Sieben ligt het prijswinnende gevuld speculaas al op je te wachten. De verkoopsters en medewerksters zijn erg trots op dit mooie product en laten het maar al te graag aan u proeven. Wedden dat je verkocht bent? Sieben, De Echte Bakker vind je in de Versmarkt aan het Van Echtenskanaal NZ 135/A Klazienaveen.

Openingstijden:

Maandag: 08.30 – 18.00 uur
Dinsdag: 08.30 – 18.00 uur
Woensdag: 08.30 – 18.00 uur
Donderdag: 08.30 – 20.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 08.30 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Website: De Echte Bakker Sieben
Tel. (0591) 31 87 78

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top