EEM Groepenkasten

Bas Robben laat zien dat Zuur wel heel lekker kan zijn

bas robben zuur bij bruna klazienaveen harry omloKlazienaveen – Afgelopen zaterdag was Bas Robben, onlangs winnaar van de Gouden Garde Publieksprijs, te gast bij Bruna Klazienaveen om zijn eerste kookboek Zuur te signeren.

bas robben zuur bij bruna klazienaveen harry omlo

Het eerste kookboek van Bas, Zuur, bleek al direct een regelrechte hit te zijn. Het werd zeer goed ontvangen door de vakpers en het leverde hem een nominatie op voor Kookboek van het Jaar. Het publiek waardeerde het boek zelfs met de Gouden Garde Publieksprijs.

Lees ook: Bas Robben wint Gouden Garde Publieksprijs met kookboek ‘Zuur’

bas robben zuur bij bruna klazienaveen harry omlo

Enorme opfrisser

Afgelopen zaterdag, tijdens zijn bezoek aan Bruna Klazienaveen, liet Bas zien (en proeven) dat zuur diverse gerechten een enorme opfrisser kunnen geven. Zuur is een heel uitgesproken smaak, waarmee je zelf de intensiteit kunt bepalen. Zuur prikkelt de mond heel sterk én het is interessant in combinatie met andere smaken. Bas liet dat duidelijk merken in zijn overheerlijke gerechten. Zuur, een boek dat zeker de moeite waard is.

bas robben zuur bij bruna klazienaveen harry omlo

(Foto’s: Marijn Huigen)