EEM Groepenkasten

Bas Robben signeert Zuur bij Bruna Klazienaveen

bas robben kookboek zuur klazienaveenKlazienaveen – (Ex-)Klazienavener Bas Robben, onlangs winnaar van de Gouden Garde Publieksprijs met zijn eerste kookboek ‘Zuur’, komt naar Klazienaveen.

Op zaterdag 10 december 2016 om 15.00 uur komt Bas Robben, tegenwoordig woonachtig in Amsterdam, zijn kookboek signeren bij de Bruna in Klazienaveen. ‘Zuur’ is het eerste (kook-)boek dat Bas heeft geschreven en is direct een regelrechte hit. Het kookboek was al zeer goed ontvangen door de vakpers, die hem direct nomineerde voor Kookboek van het Jaar. Bas haalde daarmee de laatste 3. Het publiek waarde het boek zelfs als beste, waardoor Bas de Gouden Garde Publieksprijs won.

Lees ook: Bas Robben wint Gouden Garde Publieksprijs met kookboek ‘Zuur’

De wereld van Zuur

Zuur is één van de 5 smaken. Bas is in de wereld van zuur gedoken. “Zuur is wild interessant.”, aldus Bas. “Zuur doet iets met je, meer dan alleen maar met je wangen samentrekken en met je ogen knijpen. Het geeft veel gerechten een enorme opfrisser.” Er zijn verschillende soorten zuur, elk zuursoort beleef je weer anders. Na gedegen onderzoek kwam culinair journalist Bas met zijn eerste kookboek: Zuur. Een boek vol recepten voor (hobby-)koks die in feite door iedereen gemaakt kunnen worden. Hij bespreekt diverse zuurculturen in het boek, van de Duitse sauerkraut tot Peruaanse ceviche. Alles in zijn boek heeft met zuur te maken. Na praktische tips en aanwijzingen kun je vervolgens zelf aan de slag.

Handtekeningen

Nieuwsgierig geworden? Kom op zaterdag 10 december aanstaande om 15.00 uur naar Bruna Klazienaveen en beleef zelf wat zuur met je doet. Bovendien krijg je een handtekening van Bas en kun je natuurlijk met hem op de foto, samen met je nieuwe kookboek.

bas robben zuur bruna klazienaveen

Algemeen


Back To Top