EEM Groepenkasten

Be Orange: gloednieuw inspiratie-event voor ondernemers

be orange inspiratie evenement voor ondernemersRegio – Op 11 en 12 januari 2017 wordt Be Orange gehouden, een gloednieuw inspiratie-event voor ondernemers. Binnen Be Orange kunnen ondernemers zich presenteren aan bezoekers in negen verschillende concepten.

Het evenement wordt gehouden in het Hampshire Hotel aan de Van Schaikweg 55 in Emmen. Het begint beide dagen om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Bezoekende ondernemers kunnen kennis halen, workshops volgen, lezingen bijwonen en natuurlijk netwerken. Voor alle ondernemers is er iets te doen. Of je nu bent in de Maakfabriek, Het Klaslokaal of op het My Own CEO-plein. In de Orange-Arena zijn de hele dag lezingen en bijeenkomsten. Tijdens Be Orange houden verschillende ondernemersverenigingen hun nieuwjaarsbijeenkomst.

Be Orange

Be-Orange is een event voor ondernemers, voor alle ondernemers. Klein, groot, industrieel, creatief, dienstverlenend, startend of anders. We denken niet in hokjes en geografische cirkels. Iedere ondernemer is meer dan welkom! Be Orange combineert het beste van alle ondernemersevents tot een nieuw inspiratie-event. De bezoekende ondernemer kan zelf haar/zijn eigen programma online samenstellen. Be Orange is een mix van congreselementen, kennis halen en brengen over nieuwe diensten en producten, workshops volgen en natuurlijk netwerken. Op een vernieuwende wijze en in een kant en klaar ingericht concept.
Bedrijven die participeren in Be Orange hoeven niet anders te doen dan hun eigen kennis en kunde mee te nemen tijdens de Be Orange dagen.

Vier het nieuwe jaar

De keuze om dit event aan het begin van het nieuwe jaar te houden is een bewuste. Verschillende ondernemersverenigingen gaan, of denken erover hun nieuwjaarsbijeenkomsten dit keer te houden tijdens Be Orange. In de Be Orange Lounge kunnen bedrijven hun relaties uitnodigen voor een nieuwjaarslunch of –borrel.

Waarom Oranje

Oranje is de kleur van creativiteit, enthousiasme, dynamiek, energie en kracht.
De kleur van samenwerken en verbinden. Oranje is de kleur van plezier, humor en optimisme, warmte en vrolijkheid. En de kleur van iets in de wereld willen zetten, CREËREN! Wat past er beter bij een nieuw ondernemersevent?

Partners

Be Orange is een concept van Congresbureau Drenthe en Hospitality & More. De gemeente Emmen en verschillende bedrijven in de regio hebben het concept van Be Orange omarmd en zijn partner geworden.Back To Top