EEM Groepenkasten

Beachvolleybal Klazienaveen op 25 en 26 juni bij Sportlandgoed

beachvolleybal klazienaveenKlazienaveen – Het Beachvolleybaltoernooi wordt dit jaar op 25 en 26 juni gehouden op het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Nu de volleybal competitie seizoen weer ten einde is, gaan veel volleyballers/-sters zich weer met de beachvolleybal bezighouden.

“We willen toch in conditie en getraind blijven voor het nieuwe seizoen. En wat is er nu leuker om lekker met je blote voeten in het zand te volleyballen?”, zegt mede-organisator Geert Zikken van het Beachvolleybaltoernooi.

Optimale omstandigheden

“Hier zijn de beachvolleybal omstandigheden langs het water optimaal. Deelnemers kunnen ook overnachten op het Sportlandgoed.”, gaat Geert verder.

Het toernooi is toegankelijk voor alle categorieën van volleyballers; recreanten, bedrijven, straten en competitie spelers. Voor teams van 2×2 (A,B,C) en 6×6 (recreantenklasse). Dit jaar heeft het Beachtoernooi extra aandacht voor de jeugd.

Beachvolleybal voor iedereen

“We hebben CMV-teams en jeugdteams voor alle leeftijd klassen van 10 t/m 17 jaar. Zowel 4×4, als 2×2 teams, dus voor ieder wat wils.”

Ook voor de liefhebber en toeschouwer en voor de hele familie is er voldoende vertier om je een dag te vermaken hier op het strand. En tevens van de spannende en vaak spectaculaire wedstrijden te genieten. Beleef de beachvolleybal sport van dichtbij en kom langs.

“Of belangrijker, schrijf je in, in een categorie die bij je past.”, besluit een enthousiaste Geert Zikken.

Meer informatie over het Beachvolleybal is te vinden op de site van Beachvolleybal-Klazienaveen: www.beachvolleybal-klazienaveen.nl of www.tjoba.nl/beach of telefoon 0591 – 31 85 41.

Sportlandgoed
Verlengde van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
Tel. 0591 – 31 46 54

(Foto: website beachvolleybal-klazienaveen.nl)

from to
Sport


Back To Top