EEM Groepenkasten

Beachvolleybal weer terug in Klazienaveen

Beachvolleybal Klazienaveen volleybal 2016Klazienaveen – De voorbereidingen voor het Beachvolleybal 2018 worden langzaam maar zeker weer opgestart. Het jaarlijks terugkerend toernooi geniet een bekendheid tot ver buiten de regio en ieder jaar opnieuw mogen er veel deelnemers begroet worden. Ondanks het feit dat het weer zo af en toe spelbreker is, wordt er altijd met veel inzet en enthousiasme gestreden om de prijzen.

Oude marktplein en Sportlandgoed

In de beginjaren werd er altijd op het oude marktplein gespeeld, min of meer in het centrum van het dorp wat weer extra sfeer bracht. Omdat de kosten voor aan- en afvoer van het zand naar het marktplein te hoog werden, moest op een gegeven moment worden uitgeweken naar het Sportlandgoed Zwartemeer. Daar zijn 10 jaren de wedstrijden gespeeld.

Sportpark de Planeet

Vanaf 2018 is het Beachvolleybal weer terug in Klazienaveen! Het bestuur van de stichting met de onlangs geopende beachvolleybalvelden op het sportpark de Planeet een nieuwe locatie in Klazienaveen gevonden. Met het bestuur van Sportief Klazienaveen werd al snel overeenstemming bereikt over het gebruik van de velden voor het toernooi. Beide besturen zijn verheugd over de samenwerking en beschouwen de terugkeer van het toernooi naar Klazienaveen een verrijking voor het sportieve gebeuren in het dorp.

16 en 17 juni 2018

Het toernooi zal worden afgewikkeld in het weekend van 16 en 17 juni 2018 en op de (vernieuwde) website van de stichting zullen te zijner tijd nader mededelingen worden gedaan.

Tripadvisor NL 600x300
from to
Sport


Back To Top