EEM Groepenkasten

Beachvolleybaltoernooi voor alle niveaus in Zwartemeer

beachvolleybal klazienaveenKlazienaveen – Beachvolleybalvereniging Klazienaveen houdt op zaterdag 25 en zondag 26 juni weer haar jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Dit vind plaats op Sportlandgoed Zwartemeer.

Opgeven voor dit sportieve en gezellige toernooi kan tot en met zaterdag 18 juni. Voor zowel de jeugdteams als de seniorenteams zijn er mooie prijzen te winnen.

Gezellig en sportief voor jeugd en senioren

Het beachvolleybaltoernooi in Zwartemeer is al jaren een gezellig sportief evenement waar volleyballers en niet-volleyballers op alle niveaus aan mee kunnen doen.
Zaterdag is het beachtoernooi voor de jeugd. Vanaf CMV niveau 4 (ongeveer 9 jaar) tot en met 17 jaar kan de jeugd op hun eigen niveau aan het toernooi deelnemen. Dit kan in verschillende samenstellingen zoals 2 x 2, 4 x 4, alleen jongens- of meisjesteams of mixteams.

Op zondag zijn de senioren aan de beurt. Ook aan dit toernooi kan in allerlei samenstellingen en op verschillende niveaus deelgenomen worden. Zo kunnen teams van zes personen op recreatieniveau meedoen en kunnen de echte volleyballers zich opgeven voor hoofdklasse t/m eerste divisie waarbij de officiële beachregels gehanteerd worden tijdens het spelen.

Veel meer dan (beach)volleybal

Tijdens het toernooi is er op zaterdag en zondag genoeg te doen. Er kan gezwommen worden in de recreatieplas van Sportlandgoed Zwartemeer en de kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens. Ook is er eten en drinken verkrijgbaar.

Kortom iedereen die het leuk vind om een potje te volleyballen en daarbij met zijn voeten in het zand te staan, kan zich met een team opgeven voor het beachvolleybaltoernooi. Dit kan op de website: www.beachvolleybal-klazienaveen.nl.

Natuurlijk zijn toeschouwers ook van harte welkom. Sportlandgoed Zwartemeer ligt aan het Verlengde van Echtenskanaal NZ 2 in Zwartemeer.Back To Top