EEM Groepenkasten

Soft- en Honkbalclub Bedrocks organiseren Beeballtoernooi

beeball, bedrocks, honkbal, beginselen
Emmen – Op zaterdag 3 september wordt bij de Soft – en Honkbalclub Bedrocks een groot Beeballtoernooi georganiseerd.

Beginselen

Beeball, een variant van honkbal voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, is een aantal jaren geleden door de KNBSB geïntroduceerd in Nederland. Het is zeker in de rest van Nederland, en langzaam maar zeker ook in het Noorden, een populaire sport aan het worden bij deze doelgroep. Ook in Emmen is alweer 6 jaar een Beeballgroep die gezellig en op een speelse manier bezig is met de eerste beginselen van de honkbalsport.

Voor 3 september hebben zich ondertussen al 6 verschillende Beeballteams aangemeld uit het Noorden van Nederland en ze gaan er die dag een super gezellige dag van maken. De start is om 12.00 uur met de eerste partijtjes van een half uur.

Er is een o.a. een springkussen, een groot opblaasbaar honkbalspel en omdat we mooi weer verwachten natuurlijk ook ijsjes. De eigen slagkooi van de club is open voor wie eens een echt balletje wil slaan en ook zal er een sliding-mat beschikbaar zijn.

Competitiewedstrijd

Om 14.30 uur speelt het 1e juniorenteam van Bedrocks een reguliere competitie wedstrijd tegen RCH-Pinguins Heemstede op het grote honkbalveld, dus er is genoeg te doen en te beleven.

Groot en klein en ouders zijn van harte welkom om op deze “open Beeballdag” langs te komen om het Honkbal- en Beeballspel te zien en te ervaren. Het Bedrocks honkbalcomplex is gelegen op de sportpark Meerdijk, Ullevi 38,  naast de Mixed Hockyclub en Rugbyclub Emmen.

Sport


Back To Top