EEM Groepenkasten

Bedrocks junioren verzuimen kampioenschap te pakken

bedrocksEmmen – De Bedrocks Junioren 1 speelden zaterdag op de Meerdijk tegen de nummer 2 van de competitie, het Groninger Caribe. Beide teams maakten er een mooie en spannende wedstrijd van.

Lange tijd zag het er naar uit dat de Bedrocks zouden winnen, maar Caribe kwam sterk terug. Na een 5-2 en 5-4 voorsprong ontstonden er wat slordigheden bij de Emmenaren. Coach Dick Reyneveld verving pitcher/catcher koppel Scott Schulting/Tristan Berns door Ruben van Wieren/Savan Boer maar toch trokken uiteindelijk de Groningers aan het langste eind en wonnen met 6-7. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft Bedrocks nog twee punten voorsprong en is de spanning weer terug in de competitie. Beste slagmannen aan Bedrocks kant waren Julian Berns en Tim Korstanje met elk 2 honkslagen

Junioren 2

Het tweede juniorenteam ontving The Knights uit Leek en deelden de punten, 4-4, waarmee een mooie vierde plaats gehandhaafd blijft.

Aspiranten

De aspiranten van Bedrocks traden in Veendam aan tegen The Blokes.  Rick Robben kwam voor het eerst in een competitieduel op de heuvel als pitcher en deed dat met volle overtuiging. Dat zelfde gold ook voor catcher Colin Ramakers. Beide spelers beschikken over voldoende talent om zich verder te ontwikkelen. Dat Blokes toch op voorsprong kwam was niet volledig te wijten aan dit nieuwe duo. De verdediging van Emmen was ietwat slordig. Ook aan slag kwamen de Emmenaren niet sterk uit de startblokken. In de laatste inningen kwamen de Emmenaren sterk terug, maar bleek net iets te laat. Eindstand 12-7 voor Blokes.

Programma Meerdijk
Zaterdag 26 september:
10.00 uur: Pupillen – Blue Devils
11.00 uur: Aspiranten – Northern Stars
Zondag 27 september
12.00 uur: Junioren 2- Drachten DiamondsBack To Top