EEM Groepenkasten

Bedrocks verliezen in Almere en Assen

bedrocks pupillen 2016Emmen – De Bedrocks uit Emmen hebben het afgelopen weekend verlies geleden met zowel het eerste junioren- als het pupillenteam.

Junioren

De tweede wedstrijd in de eerste klasse werd door het 1e juniorenteam van Bedrocks in polderstad Almere tegen Almere 90 gespeeld. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Almere nam in de eerste inning een 2-0 voorsprong. Bedrocks kon in de vijfde inning 2 keer scoren 2-2. Via 6-3 en 7-3 kreeg Bedrocks nog een kans in de laatste slagbeurt met drie honken bezet. Een verre klap in het outfield werd helaas gevangen en betekende het einde van de wedstrijd.Bedrocks, honkbal, eerste juniorenteam 2016 Ondanks dat de Emmenaren verdedigend niet vlekkeloos speelden kijkt coach Dick Reyneveld positief terug op de spannende wedstrijd, gezien het goede slagwerk van de Bedrockers. Vaak belanden de geslagen ballen in de handschoenen van de tegenstander, wat Almere de verdiende overwinning op leverde.

Pupillen

Het pupillenteam van Bedrocks reisde voor hun 2e competitiewedstrijd af naar Assen. Ontvangende club de Pioneers hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan het vernieuwen van hun sportcomplex, en dat heeft geloond: 2 prachtige velden met grote dug outs, gravel infield ook op het jeugdveld. Een hele verbetering.

De Bedrocks pupillen begonnen aan slag, maar konden niet tot scoren komen. De Pioneers kwamen tot de 2e inning tot maar liefst 7 punten, dit veelal door de coachtoss (11x tegen 1x voor Emmen in de eerste 2 inningen). De regels hieromtrent zijn ook in 2016 weer aangepast, de pitcher begint nu met 2 wijd bij elke slagman. In de 3e inning scoorde Thimo Czudar het eerste punt voor de Bedrocks, hij sloeg zichzelf naar het 2e honk door een prachtige 2 honkslag in het centerfield, en werd vervolgens binnengeslagen door een mooie infieldhit van Vlin Rietema. In de 4e inning sloeg Lisanne Mol een 2 honkslag in het rechtsveld en wist het 3e én 4e honk te stelen om zo het 2e punt aan te tikken voor de Bedrocks. De Assenaren scoorden nog 2x wat de eindstand op 9-2 bracht voor de Pioneers.Back To Top