EEM Groepenkasten

Beer, Burgers, Braadworsten & The Mummy 3D bij Astra Bioscopen

astra service bioscopen klazienaveen the mummyKlazienaveen – Astra Service Bioscopen in Klazienaveen organiseert op woensdag 7 juni een Beer, Burgers, Braadworsten & The Mummy 3D-avond.

Op woensdag 7 juni gaat The Mummy in première. Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm. Deze avond organiseert Astra Service Bioscopen in samenwerking met Jellema Catering & Slagerijen een gezellige Beer, Burgers, Braadworsten & The Mummy 3D. Een kaartje kost slechts € 15,00 per persoon en is inclusief een broodje hamburger, broodje braadworst, 1 flesje Heineken en natuurlijk de film The Mummy 3D.

Lees ookZaal 2 Astra Service Bioscopen in een nieuw jasje

Reserveren

Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren via: www.astrabioscopen.nl of via de telefoon: (0591) 31 27 98. De avond begint om 18.30 uur en de film start om 20.00 uur.

The Mummy 3D

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Astra Service Bioscopen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15
7891KN Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 31 27 98
Website: www.astrabioscopen.nl
Facebook: Astra Service Bioscopen

Uitgaan


Back To Top