EEM Groepenkasten

Benefiet concert t.b.v. Energy4Kids zaterdag 27 juni a.s.

energy4kids benefietconcert klazienaveenKlazienaveen/Zwartemeer – Op zaterdag 27 juni a.s. wordt er een benefiet concert gehouden voor stichting Energy4Kids. Stichting Energy4Kids financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de behandeling van energiestofwisselingsziekten. Daarnaast investeert Energy4Kids in veelbelovende onderzoeken die de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte kunnen verbeteren. Iedere dag lekker spelen en bewegen is voor de meeste kinderen heel gewoon. Voor kinderen met een energie stofwisselingsziekte is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend.

Help kinderen met een stofwisselingsziekte

Een van de acties om geld in te zamelen is het benefiet concert dat 27 juni aanstaande wordt gehouden in Café De Nachdwacht te Zwartemeer. Op deze avond treedt een breed scala aan artiesten op, waaronder Henri Pol, René Wanders en The OldRocks. Voor iedereen is het deze avond muzikaal genieten, want aan alle genres is gedacht. En wat is er nou mooier dan tijdens een avondje uit ook nog een goed doel te steunen! Alle partijen werken kosteloos mee aan deze avond, zodat al het binnengehaalde geld van de avond rechtstreeks naar Energy4Kids kan gaan.

Wil jij er ook bij zijn op 27 juni?

De kaarten zijn nu nog in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts €5,- bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Bruna Klazienaveen,
  • Cigo Kroon Klazienaveen,
  • Zonlicht Klazienaveen,
  • Café De Nachdwacht Zwartemeer.

Op 27 juni zijn de kaarten aan de kassa te koop voor € 7,50. De zaal is open vanaf 19.30.

Energy4Kids Alpenchallenge

Van 2 t/m 5 september 2015 organiseert de stichting de 1ste editie van de Energy4Kids Alpenchallenge, met als letterlijk hoogtepunt de beklimming van de Cime de la Bonette met een hoogte van maar liefst 2.802m! Voor een getrainde sporter is deze Energy4Kids Alpenchallenge een enorme opgave, die zeer veel energie vraagt. De vergelijking is dan al snel getrokken met kinderen die lijden aan een energiestofwisselingsziekte. Dagelijks moeten ze een vergelijkbare prestatie leveren bij het verrichten van de zo ‘normale’ dagelijkse activiteiten als opstaan, eten en naar school gaan. Het wandelteam ‘de Waltons’, uit Oranjedorp en omstreken, gaat deze uitdaging aan voor het goede doel. Zij halen op deze manier geld op voor de stichting en zijn druk bezig hun wandeltocht te laten sponsoren.

Steun Energy4Kids

Meer over Energy4Kids kun je vinden op de website www.energy4kids.nl en op Facebook. Doe ook mee en steun Stichting Energy4Kids.

Energy4Kids stofwisselingsziekte

Tripadvisor NL 600x300
Energy4Kids Uitgaan


Back To Top