EEM Groepenkasten

Benefietconcert in Geert Vos bad Erica voor nieuwe kiosk

Geert Vos Bad EricaErica – In het Geert Vos Bad in Erica wordt zaterdagavond 27 juni een benefietconcert gehouden ten bate van een nieuwe kiosk voor het zwembad. Maar liefst negen muziekbands en dj’s treden die avond geheel belangeloos op.

Nieuwe kiosk

De huidige kiosk van het Geert Vos Bad in Erica is dringend aan vervanging toe. Om dit te bekostigen vindt op vrijdag 27 juni van 18.30 tot 01.00 uur een benefietconcert plaats. The Sensational Second Cousins, Melissa Meeuwisse, Robin M Band, Mr. Skolnick, Dolly en zien Tarrels, Dj Ferry Withaar, DJ Bram Lohues, Chris de Roo en John Post staan die dag geprogrammeerd. De toegang is gratis, maar een gift wordt zeer op prijs gesteld. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door The Bake Shop en GD Sound.

Feestweek

Het benefietconcert en de zwem4daagse maakt deel uit van de feestweek die Zwembad Erica houdt er gelegenheid van het 55 jarig bestaan. De feestweek start 21 juni met een heerlijke Brunch gemaakt door de kinderen (u kan zich opgeven bij het zwembad 3,- p.p.), Jazz Dance groep Mariet Rolink en s ’middags (rommel) markt/ braderie met ondernemers van Erica, kinderen op kleedjes of met kraampjes. Opgave vanaf vandaag tot 18 juni bij Mark Hoffkamp 06-17005484

Zwemvierdaagse

De zwem4daagse start maandag 22 juni met om 14 uur Korenmiddag met Ouderenkoor Erica en De Stormvogels, De HKE is gevraagd om tijdens deze feestweek een fototentoonstelling te organiseren waarin de rijke geschiedenis van het voorheen “Wethouder Reuvers Bad” en thans “Geert Vos Bad” te zien zal zijn.

Vrijwilligers

Het beheer van het zwembad is in handen van vele vrijwilligers die verenigd zijn in Stichting Zwembad Erica. “Zij zorgen er elk seizoen weer voor dat het bad, de zonneweides en speeltoestellen in een goede conditie verkeren”, zegt Marielle Hensums, badjuffrouw van het zwembad. De exploitatie van het bad, dat 4½ maand per jaar geopend is, is net toereikend voor de personele kosten, water, energie en het jaarlijkse onderhoud. “Voor renovatie verstrekt de gemeente geen extra subsidie. Daar moet de stichting zelf de financiële middelen voor vergaren”, aldus Hensums. Vandaar dat voor de vervanging van de kiosk nu een benefietconcert wordt gehouden.

Opening in 1960 door wethouder Reuvers.wethouder reuvers bad erica opening in 1960

Tripadvisor NL 600x300
from to
Algemeen


Back To Top