EEM Groepenkasten

Benefietmiddag om 7000 km woestijn met een barrel te kunnen trotseren

barrel, dakar, amssterdam, woestijn ,Een barreltocht van Amsterdam naar Dakar, ruim 7000 km door de woestijnen van West-Afrika, dat is het doel van Marco Schmidt en Remko van Klaveren, twee vrienden voor het leven. Beiden zijn een schorpioen van 15 en 18 november, dus Team Scorpioenen! Om de barreltocht te kunnen volbrengen wordt er aanstaande  zaterdag 19 september een benefietmiddag georganiseerd.

Het goede doel waar de scorpioenen voor gaan rijden is Stichting Gambia-Kids, en mede daarom gaat het Team Scorpioenen zich tijdens de benefietmiddag presenteren aan belangstellenden en sponsors. De auto staat in een complete setting opgesteld waarmee de woestijnen van West-Afrika zullen worden bedwongen. Op de motorkap kunt u een laatste groet schrijven. Ook kunt u een donatie doen voor Stichting Gambia-Kids, maar ook om de zo broodnodige brandstof mee te sponsoren. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig en natuurlijk is er wat te eten en drinken. Het wordt vooral een gezellige middag, laat iedereen het weten, hoe meer hoe beter, Team Schorpioenen verwelkomt u.

Stichting Gambia-Kids

Na de finish in Dakar wordt er doorgereden naar Gambia waar de auto geveild wordt op een lokale markt, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Gambia-Kids. Tevens is er behoefte aan veel schoolspullen in Gambia die wij willen meenemen, pennen, potloden, schriften, schoolspullen t.b.v. Stichting Gambia-Kids. Op de benefietmiddag wordt dan ook een toegangsprijs gevraagd.

Waar: Op het grasveld tussen Steenbreek en Valkruid in Klazienaveen
Wanneer: Zaterdag 19 september van 13:00 tot 18:00 uur

meer informatie:
email: info@teamschorpioenen.nl
internet: www.teamschorpioenen.nl

Algemeen


Back To Top