EEM Groepenkasten

Bennie Wolbers organiseert voor de 10e keer Sportverkiezing gemeente Emmen

bennie, wolbers, sportverkiezing, gemeente emmen

Foto: eigen foto

Emmen –  De jaarlijkse “Sportverkiezing van de gemeente Emmen” wordt gehouden op zaterdagavond 31 januari 2015 in de grote zaal van Hampshire Hotel Emmen. De voorbereidingen voor dit jaarlijkse sportfestijn zijn ondertussen in volle gang. In maar liefst zeven categorieën zullen de sportvrouw, sportman, sporttalent, sportploeg, sportvereniging, sportvrijwilliger en sporter met een beperking worden gehuldigd. Ook zal er weer een speciale juryprijs worden uitgereikt aan een persoon die zich, op welke manier dan ook, in het bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport in het algemeen en in het bijzonder voor de sport in onze gemeente.

Organisator

De organisatie van dit jaarlijkse sportevenement is alweer voor de 10e keer in handen van Bennie Wolbers van Sport Pers Bureau Emmen, die sinds drie jaar geleden als Stichting deze sportverkiezing organiseert. De jury staat onder voorzitterschap van Henk Kuhl en de leden zijn Anry Kleine Deters, Lydia Schoonewille, Hilly de Lange-Gankema en John Schiphouwer.

Bekendmaking genomineerden

In de eerste week van januari worden de genomineerden bekend. Ook dit jaar heeft de organisatie met Marianne Weber, Monique Smit en Tim Douwsma weer goede artiesten kunnen aantrekken. Daarnaast wordt de afterparty voor iedereen toegankelijk gemaakt met de Emmer band Countdown.

Verrassing

Een verrassing blijft opnieuw de openingsact net als in voorgaande jaren de openingsact die precies 20.00 uur zal gaan plaatsvinden. De toegang is gratis, maar er zijn alleen zitplaatsen en vol is vol.

Waar: Hampshire Hotel Emmen
Wanneer: zaterdag 31 januari
Aanvang: zaal is open vanaf 19.00 uur

(Bron: emmen.nu)Back To Top