EEM Groepenkasten

Benthe Walda in finale Miss Noord 2018-verkiezing

Klazienaveen/Roden – De 16-jarige Benthe Walda is zaterdag doorgedrongen tot de finaleronde van de Miss Noord 2018-verkiezing.

Castingdag Miss Noord 2018

Afgelopen zaterdag 7 juli was de castingdag voor de Miss Noord 2018-verkiezing. De casting vond plaats in het Wapen van Drenthe in Roden.

“De castingdag bestond uit een introductieronde en een bikinironde. Daarna was het wachtten op de uitslag en werd ik uitgekozen tot 1 van de 12 finalisten!”, aldus een enthousiaste Benthe.

Rodermarkt

De Miss Noord-verkiezing is een van de grootste en eerste activiteiten van de Rodermarkt. De verkiezing vind plaats op 21 september in de jaarbeurstent op het evenementen terrein aan de Norgerweg.

“Nieuw avontuur”

“De meiden die in de top 3 komen mogen meerijden in de Rodermarktparade, super leuk dus! Ik heb super veel zin in dit nieuwe avontuur! En ik weet zeker dat het een gezellige tijd gaat worden met de 11 andere meiden.”, besluit Benthe.

Op de foto

Benthe is op bovenstaande foto de 3e van links. In het midden Miss Noord 2017 Amber Dijkstra en op de voorgrond met gitaar Eddy Zoëy die ook nog een spetterende show op de bühne gaf! Eddy nam gretig gebruik van deze zeer aangename verrassing en wou heel graag even poseren met deze prachtige noordelijke schonen.

De 12 finalisten

De 12 finalisten zijn: Aletta Mulder, Annerens Bouma, Benthe Walda, Christine Visser, Heleen Bijma, Isa Groenhof, Jacobina Bandstra, Julianne Bruining, Marlijn van der Mei, Robin Mulder, Rowena Bekkema, Talitha Hoolsema.

(Foto : Erik Brand)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top