EEM Groepenkasten

Bestel nu jouw Samsung Galaxy S6 Edge+

samsung galaxy s6 edge+Vanaf vandaag is het mogelijk om, via de Samsung Shop, de pre-order te bestellen van de gloednieuwe Samsung Galaxy S6 Edge+! Bestel nu jouw gloednieuwe Samsung Galaxy S6 Edge+ en ontvang hem als eerste!

Bestel nu en krijg een Wireless Charger Pack

De pre-order van de Galaxy S6 edge+ is tussen 13 augustus en 4 oktober te ontvangen. Snelle bestellers ontvangen bovendien een goudkleurig Wireless Charger Pack, t.w.v. € 79, cadeau!

Hoe werkt het?

Bestel je een Samsung Galaxy S6 Edge+ in de Samsung Shop tussen 13 augustus en 4 oktober en ontvang je een goudkleurige Wireless Charger cadeau t.w.v € 79. Bij aankoop in de Samsung Shop hoef je je geen zorgen te maken over het vooraf registreren voor de actie, of het achteraf aanvragen van het cadeau. Dit wordt als service direct voor je verzorgd en je krijgt de wireless charger pack zo spoedig mogelijk na bezorging van je toestel apart toegestuurd.

Samsung Galaxy S6 Edge+

De Samsung Galaxy S6 edge+ is de nieuwste telg uit de Samsung-familie. Het heeft een 5,7 QHD Super AMOLED display met een geheugen van 32 GB en een resolutie van 16 Megapixel. Het is leverbaar in het zwart en goud, de verwachte bezorgdatum is op 4 september 2015.

samsung galaxy s6 edge+

In één oogopslag

  • Dual Edge display
  • Voor puur entertainment
  • Supersnel opladen
  • Verbeterde camera

Love the view

Het grote Dual Edge display van de Galaxy S6 Edge+ is niet alleen mooi, het geeft diepte aan je films en maakt je games levensecht. Het zorgt voor een grotere ervaring en meer gevoel.

Jouw favorieten snel bereiken

Voor je 5 favoriete contacten kun je een eigen kleur en de volgorde bepalen op People Edge. Om één van hen te bellen hoe je dan alleen maar te swipen vanaf het icoon naar binnen.

Meer dan woorden

Als woorden niet meer voldoende uitdrukken wat je wilt zeggen, stuur je een ‘poke’ of een emoji naar één van je People Edge contacten. Communiceren met OnCircle is niet alleen snel, maar ook handig.

Het beste geluid

Beluister je favoriete muziek in superkwaliteit. Zet je koptelefoon op en geniet.

Deel live wat je ziet

Met de Live Broadcast functie op de camera van je Samsung Galaxy S6 Edge+ stream je direct wat je ziet live. Delen is natuurlijk altijd leuker! Ononderbroken streamen met de 4 GB RAM en LTE Cat.9 is geen enkel probleem.

samsung galaxy s6 edge+

Nooit meer bewogen foto’s en video’s

Video Digital Imaging Stabilization en Optical Image Stabilization zorgen er samen met jou voor dat je nooit meer bewogen foto’s en video’s hebt en dat je beelden altijd stabiel en scherp zijn.

Ongeacht het weer, donker en bewolkt of zonnig en helder, met de Samsung Galaxy S6 Edge+ maak je altijd de beste foto’s, altijd helder en altijd scherp! Met de Advanced Selfie Technologie maak je altijd de allerbeste selfies! Met de diverse ongelooflijke filters kunnen je eenvoudig jouw beste eigenschappen accentueren.

Bestel nu

Wacht niet langer en bestel nu alvast je eigen Samsung Galaxy S6 edge+ in de Samsung Shop en wees één van de eersten met deze fantastische telefoon.Back To Top