EEM Groepenkasten

Besturen vv Zwartemeer en vv Klazienaveen denken na over fusie

fusie voetbal vv zwartemeer vv klazienaveenKlazienaveen – vv Zwartemeer en vv Klazienaveen laten op hun website weten dat de besturen van vv Klazienaveen en vv Zwartemeer met elkaar in overleg zijn om te fuseren.

Op beide websites staat te lezen:

“Onlangs hebben de besturen van vv Klazienaveen en vv Zwartemeer met elkaar overlegd. Daarin hebben beide besturen uitgesproken positief te staan ten opzichte van een mogelijke fusie.

Afgesproken is dat er een commissie zal worden gevormd die alle aspecten van een mogelijke fusie in kaart moet brengen. De commissie zal worden gevraagd met een advies te komen naar de besturen en de ledenvergaderingen van beide verenigingen. Beide besturen hebben de wens uitgesproken dat de commissie ook een advies zal uitbrengen over de speeldag (zaterdag of zondag) waar de prestatieteams (heren) op zullen uitkomen.

Op dit moment is de vorming van de commissie zo goed als rond. De verwachting is dat de commissie op korte termijn haar eerste bijeenkomst zal hebben.”

Op facebook wordt door derden ook al over de naam van de nieuwe fusieclub gesproken. Dat zou volgens de geruchten “FC Klazienaveen” kunnen worden, waarbij de clubkleuren zwart met goud zouden gaan worden: zwart shirt met gouden boorden.Back To Top