EEM Groepenkasten

Bier, Burgers, Braadworsten & The Hitman’s Bodyguard

astra service bioscopen bioscoop klazienaveen the hitman's bodyguardKlazienaveen – Op woensdag 16 augustus aanstaande gaat The Hitman’s Bodyguard in première bij de Astra Service Bioscopen in Klazienaveen. Op die avond organiseert Astra weer met hamburgers, braadworsten, bier en de vette actie komedie The Hitman’s Bodyguard!

De avond begint om 19.00 uur met bier, burgers en braadworsten. De film begint om 21.00 uur.

Kaartjes zijn te reserveren via www.astrabioscopen.nl of telefonisch op nummer (0591) 31 27 98.

Een kaartje kost slechts € 14,50 per persoon en dat is inclusief een broodje hamburger, een broodje braadworst en een flesje Heineken.

The Hitman’s Bodyguard

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag; alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt. In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.

Uitgaan


Back To Top