EEM Groepenkasten

Binnenkort in Klazienaveen – Forever Young Beauty Salon

forever young beauty salon sharon gul klazienaveen 1Klazienaveen – Op dinsdag 1 december aanstaande open Forever Young Beaty Salon van Sharon Gül haar deuren aan de Venus 10 (Sunny Glow) in Klazienaveen. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze opening bij te wonen! Jij komt toch ook?

Grand Opening met geweldige acties

Op dinsdag 1 december opent Sharon haar schoonheidssalon en bij deze is iedereen van harte uitgenodigd! U bent vanaf 19.00 tot 21.00 uur welkom voor een hapje en een drankje ter kennismaking.

Ieder die op de opening komt ontvangt een tester van 1 van haar producten en een KORTINGSBON ter waarde van €  5,00. Deze is geldig tot 31 januari 2016 en geldt alleen bij behandelingen boven de € 15,00. Daarnaast heeft Sharon een schitterende kennismakingsaanbieding gemaakt: epileren voor slechts € 6,00 in plaats van de normale € 10,00. Deze openingsactie geldig t/m 15 december.

forever young beauty salon sharon gul klazienaveen 2Wie is Sharon?

 

“Even mijzelf voorstellen… Mijn naam is Sharon en ben een gediplomeerde allround schoonheidsspecialiste.

Ik ga voor mezelf beginnen en heb hier natuurlijk heel veel zin in. Mijn salon wordt gevestigd bij Sunny Glow in en ga direct full time aan de slag van maandag tot zaterdag.

Ik ga werken met de producten van Medex. Medex heeft zijn eigen laboratorium en er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke componenten. Ook zijn heel veel producten geschikt voor de gevoelige huid en zijn er geen kleur en geurstoffen aan toegevoegd. Ontspanning, rust en kwaliteit staan bij mij vooraan en ik neem alle tijd voor de cliënt.

U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen (inclusief acnebehandelingen), diverse soorten massages (inclusief shiatsu & bindweefsel), handverzorging, make-up en in de toekomst kunt u nog veel meer van mij verwachten, want ik ga nog verschillende workshops volgen!

Ook geef ik beauty party’s. Dit bij aanmeldingen van minimaal 5 personen. Op de beauty party wordt uitleg gegeven over de huid, over de producten die ik gebruik, het overbrengen van make-up en dergelijke. Daarbij zit ook een heerlijke ontspannende handmassage, wat lekkers & drinken is aanwezig en als afsluiting krijgt u een leuke goodiebag. De party duurt ongeveer 2 uur en kost slechts € 15,00 p.p.!

Ook kunt u bij mij terecht voor stempelkaarten en cadeaubonnen!

Ik maak per seizoen altijd leuke actie’s en rond de feestdagen ook, dus hou mijn facebookpagina goed in de gaten!

Ik hoop jullie snel te zien in mijn schoonheidssalon. En natuurlijk tijdens de grand opening op 1 december aanstaande.

Met vriendelijke groeten

Sharon”

Adresgegevens

Forever Young Beauty Salon
Venus 10 (in pand Sunny Glow )
7891 AZ Klazienaveen
Tel: 06 – 42 48 59 93
E-mail: info@foreveryoungsalon.nl
Facebookpagina: www.facebook.nl/beautysalonforeveryoung

forever young beauty salon sharon gul klazienaveen 1

Tripadvisor NL 600x300
Winkelen


Back To Top