EEM Groepenkasten

Binnenkort in Klazienaveen: Het Café

het cafe klazienaveen venus 4Klazienaveen – Aanstaande vrijdag 26 februari 2016 is Klazienaveen wederom een café rijker: restaurant Caïro Bella Italia gooit dan de deuren open van haar kroeg “Het Café” aan de Venus 4 in Klazienaveen.

Om direct met de deur in huis te vallen pakt “Het Café” gelijk goed uit met HAPPY HOUR en live muziek. Alle ingrediënten om er een gezellige boel van te maken. De eigenaren, de broers Giovanni (30) en Gino (29) Nuri, doen op verzoek van velen de kroeg achterin de zaak open voor het grote publiek. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om gezellig even langs te komen.

Stoute schoenen

De ruimte achterin het restaurant deed tot nu toe vooral dienst als vergaderzaal of als ruimte voor bedrijfsbesprekingen. Veel klanten hebben al de vraag gesteld waarom de beide broers niet meer met deze kroeg gingen doen. Volgens beide broers zijn er weinig uitgaansgelegenheden in Klazienaveen, vandaar dat zij de stoute schoenen aan hebben getrokken. Aanstaande vrijdag is het dus zover.

Feesten, High Wine en Happy Hour

Er kunnen feesten worden georganiseerd vanaf 20 personen. Daarnaast is ook High Wine mogelijk. In Het Café is iedere vrijdag- en zaterdagavond geopend van 20.00 tot 2.00 uur. Elke avond begint met een Happy Hour van 20.00 tot 21.00 uur. Dat betekent zowel bier als frisdrank voor maar € 1,00! In de toekomst zullen er ook diverse muzikale avonden worden georganiseerd.

Het Café is gevestigd aan de Venus 4 in Klazienaveen. Telefoonnummer: 0591 – 317 600.

Facebook: www.facebook.com/hetcafeklazienaveen.

(Bron: Regio Krant)Back To Top