EEM Groepenkasten

Bizar moment: keeper gaat water drinken, tegenstander scoort

blunderende keeperZo af en toe kom je dingen tegen die zo leuk zijn, dat je ze wel moet delen. Zoals onderstaande video.

Het bizarre moment gebeurde tijdens een wedstrijd in de 2. Bundesliga tussen Duisburg en Ingolstadt met de Nederlandse doelman van Duisburg Mark Flekken in de hoofdrol. Hij vergeet eventjes helemaal dat de wedstrijd nog bezig is en gaat rustig even met de rug naar het veld een slokje uit zijn bidon gaat drinken achter de doellijn, terwijl de tegenstander eenvoudig scoort! Flekken had niet door dat de tegenstander na een lange bal van achteruit ineens voor zijn doel verscheen, waardoor de spit eenvoudig de gelijkmaker kon binnen tikken.

Duisburg had net gescoord aan de andere kant van het veld. De 2-0 werd echter afgekeurd, maar dat was keeper Flekken eventjes ontgaan, omdat iedereen juichte en de muziek die altijd wordt gedraaid bij een doelpunt klonk door het stadion. Flekken draaide zich daarom om, om even wat te drinken uit zijn bidon en ineens lag de bal in zijn doel. De blunder werd hem evenwel vergeven, want Duisburg won alsnog met 2-1.

(Bron/afbeelding/video: Twitter FourFourTwo)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top