EEM Groepenkasten

Boek nu nog voordelig een last minute deal

multi merk dealer lanting klazienaveen boek nu voordelig last minute dealEen auto met 7% bijtelling of een gratis airco controle

Klazienaveen – Het is midden in de zomer en voor de noordelijke provincies is de bouwvak al bijna weer voorbij. Toch is het nog mogelijk om zeer voordelig – last minute – een aantrekkelijke deal te scoren. Een interessante privé lease auto bijvoorbeeld, een auto met 7% bijtelling, een gratis controle van uw airconditioning of een vakantiecheck.

De komende 14 dagen blijven de temperaturen hoog. Deze week wordt het zelfs 30 graden. Volop zomer dus. Als het om uw auto gaat, is de Multi Merk Dealer de beste keuze. Ook in de vakantieperiode. Wij staan voor u klaar om u op vakantie te helpen of om uw auto te controleren al dan niet te repareren wanneer u weer terug bent. Met een goed opgeleid technisch team en de juiste apparatuur kunnen wij elk merk en type auto in onderhoud nemen.

Een interessante lease auto voor iedereen

Multi Merk Dealer Lanting is gespecialiseerd in lease auto’s. Voor zowel particulieren als zakelijke autobezitters. Nu interessant zijn de privé lease acties voor onder meer de Citroën C1. Vanaf 242 euro per maand rijdt u een super luxe stadsauto. Alleen de brandstof hoeft u zelf te betalen. Aantrekkelijk voor de zakelijke klant zijn de laatste voorraad auto’s met lage bijtelling. Multi Merk Dealer levert snel. Kiest u nu nog voor 7%? Of betaalt u 15% vanaf 2016? De beslissing is aan u.

De zomer vakantiecheck, ook voor als u al weer terug bent!

Bent u al weer terug van een heerlijke autovakantie? Geen probleem. Wij besteden graag even aandacht aan de staat van uw auto. U heeft immers meer gevraagd van de techniek dan dat de auto gewend is. Rijden met een caravan, door de bergen toeren en lange afstanden maken in hoge temperaturen. U bent van harte welkom.

Een last minute deal boeken?

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Kijk dan op autolanting.nl. Of bel ons op 0591 – 31 22 20.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top