EEM Groepenkasten

Bouke Arends neemt eerste boek Jans Jagt in ontvangst

jans jagt eerste exemplaar bouke arendsKlazienaveen – Zaterdagmiddag heeft locoburgemeester Bouke Arends officieel het eerste boek van Jans Jagt, ‘Lopen naar de horizon’, in ontvangst genomen.

Sinds vrijdag 27 januari ligt het eerste boek van Jans Jagt, ‘Lopen naar de horizon’, in de winkels. Gisteren, zaterdag 4 februari, heeft locoburgemeester van de Gemeente Emmen Bouke Arends officieel het eerste exemplaar in ontvangst mogen nemen.

jans jagt eerste exemplaar bouke arends

Eerste boek

‘Lopen naar de horizon’ is het eerste boek van Jans Jagt. Jans schrijft eigenlijk al zijn hele leven. Er zijn al meerdere verhalen van hem gepubliceerd in andere boeken, maar van een eigen boek was het nog nooit gekomen. Sinds Jans 1,5 jaar geleden met pensioen ging is hij al zijn verhalen eens gaan verzamelen. Van al die verhalen zijn er nu 30 gebundeld in ‘Lopen naar de horizon’.

jans jagt eerste exemplaar bouke arends

Eerste exemplaar

Speciaal voor die gelegenheid is Bouke Arends zaterdagmiddag naar De Witte Olifant in Klazienaveen gekomen om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. In besloten kring, met onder andere de naaste familie van Jans, heeft Jans het boek uitgereikt aan de locoburgemeester. Bouke Arends was zichtbaar content met dit gebaar.

jans jagt eerste exemplaar bouke arends

Tripadvisor NL 600x300






Back To Top