EEM Groepenkasten

Bouw en Woonweken Event Planeet trok veel belangstellenden

bouw en woonevent planeetKlazienaveen – ‘Zien, voelen én beleven’, dat was er voor de vele belangstellenden aan de Bouw en Woon Event  aan de Planeet Klazienaveen echt te zien, te voelen en te beleven. U bent niet geweest? Jammer maar de Bouw en Woonweken duren nog tot 13 juni, zij het wel op een ander locatie. Kijk hiervoor op de onderaan het artikel staande vermelde website.

Welkom

Op locatie De Planeet vond de aftrap van de Bouw en Woonweken plaats die duren van 30 mei tot 13 juni. Voor een verbouwing, het kopen van een kavel of vragen over energiezuinig wonen was u afgelopen zaterdag hartelijk welkom in Klazienaveen aan de Planeet. In vergelijking met vorig jaar was er dit jaar veel tastbaars: tegels, gereedschappen, kunststof kozijnen, tuinontwerpen, cv-ketels, vuurtafels voor buiten en stylingaccessoires. Er waren ruim 25 sfeervol ingerichte stands. ,,Zien, voelen én beleven, dat is wat de beursbezoeker naast aantrekkelijke acties verwacht” legt organisator van het event, Astrid Brinkman, uit. Ze is werkzaam als accountmanager woningbouwkavels bij de gemeente Emmen. ,,Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe aantrekkelijk nieuwbouw is.”

Actie

Wethouder Jisse Otter steunt de bouwsector, de werkgelegenheid en het terugdringen van de jeugdwerkloosheid. ,,Met een gemeentelijke actie zetten we samen de schouders eronder.” De gemeente stelt maar liefst 2.000 euro per woning beschikbaar voor particulieren. De actie is  bedoeld voor deskundige begeleiding tijdens het proces van kavelverkoop tot oplevering. ,,Wie het eerst komt, wie het eerst maalt,” aldus Astrid.

Bob de Bouwer

Zagen, timmeren en lijmen. Gedurende de dag waren er volop activiteiten voor jong en oud.. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ kon de jeugd letterlijk kennis maken met het timmermansberoep. Voor de allerkleinsten was Bob de Bouwer aanwezig met een heuse werkplaats. ,,Wij kijken met volle tevredenheid terug op een zinvolle dag. ” vertelt Astrid enthousiast.bouw en wooneventWarmteexpert (2) Warmteexpert (1) Verkoopstyling Trendsvloeren bij Lippold (3) trendsvloeren bij Lippold (1) Room (2) Regiobouw Emmen Regiobank Praxis Laura Events Zonlicht (7) EPA (W) advisuer (3) Emkon glasconstructies (2) Bouw en Woon Event (10) Bouw en Woon Event (8) Bouw en Woon Event (5) Bentum en Dragstra (2) Astrid Brinkman Gemeente Emmen (2) bouw en woonevent

Astrid Brinkman

Astrid Brinkman-Verheij Accountmanager woningbouwkavels

Vragen?

Heeft u vragen over verbouwen of interesse in nieuwbouw? Neem dan contact op met Astrid Brinkman via telefoonnummer  14 0591.
Of neem een kijkje op de website: www.bouwenwoonweken.nl

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top