EEM Groepenkasten

Nog enkele bouwkavels Planeet beschikbaar

planeet, bouwplanKlazienaveen – Klazienaveen is een aantrekkelijk dorp om in te wonen, te leven en te verblijven.

Planeet

Nu het iets beter gaat met de economie is dat ook te merken aan de verkoop van de bouwkavels en met het invullen van het bouwplan De Planeet. Er zijn al een behoorlijk aantal kavels wat al bebouwd is of waarop op dit moment al druk op gebouwd wordt.

Er zijn echter nog een paar vrije gemeentelijke bouwkavels beschikbaar. De beschikbare kavels en de prijzen vindt u in onderstaand overzicht:

bouwkavels

bouwkavels, planeetVoor meer informatie, vragen of maatwerkadvies kunt u contact opnemen met Astrid Brinkman-Verheij, accountmanager woningbouwkavels. Meer informatie vindt u ook op de website Emmenmaakhetmee.

Bijdrage Bouwbegeleiding

Het in particulier opdrachtgeverschap (zelfbouw) laten bouwen van een huis is een belangrijke stap. Een stap waar veel bij komt kijken. Kiezen voor particulier opdrachtgeverschap betekent bouwen op uw manier. U bepaalt hoe uw huis eruit komt te zien, met welke materialen u wilt werken, welke aannemer uw woning bouwt. Dat kunt u alleen doen, of met hulp van een deskundige; een zogenoemde bouwbegeleider.  Daarom heeft de gemeente Emmen tot en met eind december hebben de actie “Bijdrage bouwbegeleiding.” Hiervoor krijgt u van de gemeente Emmen € 2.000,00. Zie voor voorwaarden de spelregels in de bijlage Actie bijdrage bouwbegeleiding.

(Bron: gemeente Emmen)Back To Top