EEM Groepenkasten

Brand in politiebureau in Klazienaveen *UPDATE*

Brand in politiebureau Klazienaveen 05-07-2018Klazienaveen – Vanmiddag (donderdag 5 juli 2018, red.), rond 15.40 uur, is er brand uitgebroken in het politiebureau aan de Jonkheer M.W.C. de Jongestraat 17 in Klazienaveen.

Zowel de brandweer van Klazienaveen als die van Emmen rukte uit om de brand te bestrijden. Door de hevigheid van de brand is het politiebureau zwaar beschadigd. Het vuur ging gepaard met hevige rookontwikkeling.

Ontruimd

Het gebouw is ontruimd en alle agenten waren op tijd uit het bureau. Volgens de politie raakte niemand hierbij gewond. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan.

Politiebureau gesloten

Het politiebureau is tot nader orde gesloten. Dat houdt in dat er voorlopig geen aangiftes in Klazienaveen kunnen worden gedaan. Online en telefonische aangiftes kunnen wel gewoon worden behandeld, aldus de politie. De politie is gewoon te bereiken via 0900-8844 of bij spoed op 112.

Er wordt zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd. Er wordt ook gekeken of er een noodvoorziening voor Klazienaveen getroffen moet worden. Tot die tijd wordt doorverwezen naar politiebureaus in de omgeving.

Brand in politiebureau Klazienaveen 05-07-2018

(Foto’s: Martijn Huigen)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top