EEM Groepenkasten

Brikkenmikkers gaan voor wereldduurrecord sjoelen: 25 uur gesjoel voor het goede doel

brikkenmikkers klazienaveen wereldduurrecord 2016Klazienaveen – Sjoelvereniging De Brikkenmikkers uit Klazienaveen gaat volgende week zaterdag 18 juni vanaf 9.00 uur en zondag 19 juni 2016 proberen het Wereldduurrecord sjoelen te verbeteren. Dit betreft het 20-2 systeem dat ook wordt gespeeld op de Wereldkampioenschappen. Geesje van der Linde, Elly Mensen en Jonas Klunder (2 Wereldkampioenen en een jeugdkampioen ) gaan voor de Cliniclowns 25 uur achtereen sjoelen waarbij gesponsord kan worden door bezoekers.

Daarnaast is in de nacht van zaterdag op zondag een Nacht-Koppel-Marathon over 80 bakken en tevens een rommelmarkt, gezellige muziek, een fantastische keuken, een gezellige kantine en natuurlijk een gezamenlijk ontbijt voor alle deelnemers. Het Wereldduurrecord staat in het teken van de CliniClowns. Daarvoor worden nog sponsoren gezocht.

SPORT met spanning, sensatie en vol van gezelligheid…

Het Wereld-Duur-Record 20-2 over 25 uur en een Nacht-Koppel-Marathon over 80 bakken. Met een rommelmarkt, gezellige muziek, een fantastische keuken, een gezellige kantine en natuurlijk een gezamenlijk ontbijt voor alle deelnemers. 25 Uur gesjoel voor het goede doel. Dit keer de CliniClowns, omdat iedere lach telt. Help je ook mee?
Geef je ook op voor het Koppel-Marathon-Sjoelen of kom langs. Opgave kan bij jakob.kamminga@ziggo.nl.
De Paardebak en de Knuddebak staan klaar. Leuke prijzen voor de winnaars en de opbrengst gaat uiteraard naar de CliniClowns.
Ook worden er sponsoren gezocht… Formulieren hiervoor verderop op de pagina.

Gezelligheid kent geen grenzen….

Onze kaart wordt op deze dag aangevuld met ijsjes, slaatjes, groente- en tomatensoep en broodjes hamburger (dat laatste alleen overdag en wordt buiten op de barbecue gebakken) voor kleine prijsjes en voor de kinderen gratis ranja.

brikkenmikkers klazienaveen wereldduurrecord 2016

Het Wereld-Duur-Record

Het Wereld-Duur-Record begint op zaterdag 18 juni om 9.00 uur en eindigt op Zondag 19 juni om 10.00 uur.
Gespeeld wordt het systeem 20-2 bekend van de Wereld Kampioenschappen.
Dat houdt in 20 schijven en maar 2 onderbeurten.
Dit record wat voor het eerst neergezet gaat worden, wordt gespeeld door Geesje van der Linde (meervoudig Wereld Kampioene), Elly Mensen (meervoudig Nederlands Kampioene en Wereld Kampioene) en Jonas Klunder (meervoudig Nederlands Kampioen bij de jeugd).
Komt allen en steun hen en daarmee de CliniClowns.

brikkenmikkers klazienaveen rommelmarkt 2016

Rommelmarkt

Gelijktijdig zal er op het plein ’s morgens en ’s middags een rommelmarkt plaatsvinden zodat niemand zich hoeft te vervelen.
Wil je zelf op de rommelmarkt staan… dat kan. Kinderen zijn gratis. Voor de rest vragen we 2 euro per meter voor de Cliniclowns. Wil je een marktkraam, ook dat kan. Neem dan even contact op met Jakob Kamminga, tel: 06 51613868. Voor 20 euro regelt hij een kraam.
Ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor hen een springkussen en natuurlijk ook een suikerspin en popcorn kraam.
Verder hopen we op veel sport en spel op het veld en in de kelder.
Knort de maag…. niet getreurd. Een hapje en een drankje kunt u in onze gezellige kantine halen.
Ook aan muziek komt u zeker niet te kort op deze dag.

brikkenmikkers klazienaveen nachtkoppelmarathon 2016

Het Nacht-Koppel-Marathon (over 80 bakken)

Het Koppel-Marathon-Sjoelen wordt gespeeld over 80 bakken en begint op zaterdag 18 juni om 18.00 uur en eindigt op zondag 19 juni om ongeveer 9.00 uur.
Aansluitend is er natuurlijk de prijsuitreiking, dit keer met geldprijzen. Hoe meer deelnemers hoe meer geld in de envelopjes, dus snel opgeven want vol=vol
Daarna een heerlijk ontbijtje voor alle deelnemers.
Opgave voor dit toernooi kan bij jakob.kamminga@ziggo.nl.

Sponsoren gezocht

Natuurlijk zijn we voor het Wereld-Duur-Record ook op zoek naar sponsoren. Het geld wat hierbij opgehaald wordt komt allemaal ten goede van de CliniClowns, ook zij rekenen op uw hulp.
Kijk voor de sponsorformulieren op de website van De Brikkenmikkers, deze zullen ook op 18 juni in de kantine liggen.
Daarnaast zijn er nog onze pretbakken waarop de hele dag gesjoeld kan worden. Hier staan leuke prijzen op en ook de gehele opbrengst hiervan komt ten goede van de CliniClowns.
Dus twijfel niet en kom ook langs…. steun met ons de CliniClowns.
Voor meer informatie over de CliniClowns: www.cliniclowns.nl.

Sjoelvereniging De Brikkenmikkers

Horizon 76
7891 CK Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 39 01 62 (alleen op dinsdag- en vrijdagavond vanaf 19.30 uur)
Website: www.brikkenmikkers.nl
E-mail: info@brikkenmikkers.nl
Facebook: Brikkenmikkers

from to
Sport
Map


Back To Top