EEM Groepenkasten

7 Regiokampioenen bij Sjoelvereniging Brikkenmikkers uit Klazienaveen

BrikkenmikkersKlazienaveen/Rolde – Sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen heeft dit seizoen 7 regiokampioenen in huis!

De laatste wedstrijddag zaterdag in Rolde van de in totaal 3 wedstrijddagen om het Noordelijk kampioenschap sjoelen, heeft de sjoelvereniging maar liefst 6 kampioenen opgeleverd! De 7e kampioen, Geesje van der Linde, had zich vorige week al geplaatst. Bij dit Noordelijke kampioenschap waren de provincies Drenthe en Groningen vertegenwoordigd.

Brikkenmikkers

Heren vlnr: Jaap Huisman 2e pl. Noordelijk kampioen Herman Depenbrock en Harm Zoutman 3e pl. Dames vlnr: Geesje Berendsen- Eling 3e pl. Noordelijk kampioen Elly Mensen en Hettie Kleine 2e pl.

Elly Mensen werd Noordelijk kampioene in de Hoofdklasse Dames A , Sjaak de Vries deed ditzelfde in de Hoofdklasse Heren B. In de Jeugdklasse werd Jonas Klunder overtuigend kampioen, Nico Stuut deed dit ook met overtuiging in de klasse C. In klasse G werd Gepke Wolgen kampioene en ten slot in klasse J werd Amanda Koops kampioene.

Regerend wereldkampioene

De 7e kampioene die zich vorige week al geplaatst had, werd kampioene in de Hoofdklasse Dames A in afdeling Oost. Geesje van der Linde is tevens de regerend wereldkampioene sjoelen en tegenwoordig ook lid van de Brikkenmikkers uit Klazienaveen. Het bijzondere hieraan is dat de Brikkenmikkers nu twee kampioenes in de hoogste damesklasse binnen de vereniging heeft: Elly en Geesje.

Extra sjoelers  geplaatst

Naast al deze afdelingskampioenen hebben zich ook nog eens 9 sjoelers extra geplaatst voor het komende NK sjoelen op 16 april in Barneveld. De Brikkenmikkers gaan daar dan met 16 spelers de strijd aan met de rest van sjoelend Nederland.

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top