EEM Groepenkasten

Brikkenmikkers organiseert NK Koppelsjoelen op 21 maart

Klazienaveen – Sjoelvereniging De Brikkenmikkers uit Klazienaveen organiseert op zaterdag 21 maart aanstaande het Nederlands Kampioenschap Koppelsjoelen in Sporthal De Zon in Klazienaveen.

Naast het NK Koppelsjoelen staat er nog heel veel meer op het programma. In de hal van De Treffers staan Variatiesjoelbakken opgesteld waarop iedereen die dat wil kan sjoelen. Tevens is er een grote verloting. De Brikkenmikkers verwacht een gezellige dag en rekent zoals altijd weer op heel veel publiek.

Wat is Koppelsjoelen?

Koppelsjoelen gaat als volgt: je speelt met 2 personen, op ieder bak speelt de eerste persoon de 1ste beurt en de tweede persoon de 2de beurt. Er worden dus maar 2 beurten in plaats van de gebruikelijke 3 beurten gespeeld en dit over 30 sjoelbakken met pauzes om de 10 bakken.

Wil jij eerst even oefenen? Dat kan natuurlijk ook! Dat kost niets. Iedere dinsdag en vrijdagavond vanaf 19.30 uur kun je even oefenen, onder in de kelder van school “de Planeet” aan de Horizon.

Meedoen? Geef je dan nu op!

Iedereen kan meedoen aan het NK Koppelsjoelen. In de Open Klasse is hiervoor geen licenties vereist. Wil jij ook meedoen? Geef je dan nu op bij Jakob Kamminga via jakob.kamminga@ziggo.nl.

Meer informatie

Voor meer info: www.brikkenmikkers.nl.


Sjoelvereniging De Brikkenmikkers NK Koppelsjoelen Klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top