EEM Groepenkasten

Brikkenmikkers realiseren Wereldduurrecord Sjoelen

Brikkenmikkers Wereldduurrecord Sjoelen 2016Klazienaveen – De Brikkenmikkers uit Klazienaveen hebben het Wereldduurrecord Sjoelen in het 20-2-systeem (WK-systeem) neergezet met een tijd van 25 uur achtereen sjoelen en dat ook nog eens met een onwaarschijnlijk goed gemiddelde.

Lees ook: Wereldduurrecord Sjoelen Brikkenmikkers in volle gang

Lees ook: Brikkenmikkers gaan voor wereldduurrecord sjoelen: 25 uur gesjoel voor het goede doel

Klik hier om alle foto’s te bekijken.

 

Brikkenmikkers Wereldduurrecord Sjoelen 2016

Vanochtend om een paar tellen voor 10 uur begonnen de Brikkenmikkers met het aftellen voor het Wereldduurrecord Sjoelen in het 20-2-systeem (het systeem zoals dat ook het WK wordt gebruikt). Geesje van der Linde, Elly Mensen en Jonas Klunder zijn hier zaterdagochtend om 9:00 uur mee begonnen en het nieuwe Wereldduurecord in deze discipline staat nu op 25 uur !!

Brikkenmikkers Wereldduurrecord Sjoelen 2016

Deze 3 sjoelers hebben alledrie 660 beurten gegooid. De huidige Wereldkampioene Geesje van der Linde gaf dit record nog eens extra glans door een onwaarschijnlijk goed gemiddelde te noteren van boven de 80 punten per sjoelbak ! (80,08). Ze gooide dan ook van dit drietal de meeste maximale scores van 100 punten, namelijk 47 x. Elly Mensen deed dit 28 x,  haar gemiddelde was 74,66 punten. Jonas Klunder heeft de 100 score niet weten aan te tikken, zijn gemiddelde was 66,49 punten.

Brikkenmikkers Wereldduurrecord Sjoelen 2016

De opbrengst van dit evenement komt ten goede van de CliniClowns. Hoeveel er exact is opgehaald voor de Cliniclowns is op dit moment nog niet bekend, maar het is zeker een aanzienlijk bedrag.

Brikkenmikkers Wereldduurrecord Sjoelen 2016 Brikkenmikkers Wereldduurrecord Sjoelen 2016

Klik hier om alle foto’s te bekijken.Back To Top