EEM Groepenkasten

Brikkenmikkers sjoelen € 696,50 bijeen voor CliniClowns

cliniclowns_cheque-sjoelvereniging-de-brikkenmikkers-klazienaveenKlazienaveen – Tijdens het Wereldduurrecord Sjoelen op 18 en 19 juni hebben De Brikkenmikkers in totaal een leuke som van € 696,50 bijeen gesjoeld voor de CliniClowns.

Sjoelvereniging De Brikkenmikkers maakt hier melding van op hun website:

“Wat hebben we een plezier gehad tijdens het Wereldduurrecord sjoelen 20-2. 25 uur sjoelen voor het goede doel en het record staat inmiddels op een gemiddelde van 80,08 door Geesje van der Linde gegooid. Jonas Klunder heeft in deze 25 uur even laten zien dat de sjoelsport ook voor de jeugd een fantastische sport is en samen met Elly Mensen hebben zij de sjoelsport op een fantastische manier gepromoot.

Maar er was natuurlijk meer… Wij danken alle spelers van het Nacht-koppel-marathon voor hun steun tijdens de nachtuurtjes. Met jullie erbij was er een fantastische sfeer… en er werd wat afgelachen die nacht. Ook de pers was erbij en er zijn leuke verslagen voor de krant gemaakt. Ook jullie heel erg bedankt daarvoor. 25 uur, dat zet je natuurlijk niet zomaar neer, daar komt nog heel veel bij kijken. Gelukkig waren er veel vrijwilligers die hier aan meegewerkt hebben en sommigen stonden er al wat voorbereidingen te doen voor 9 uur ’s ochtends op zaterdag, bleven de gehele 25 uur en zorgden ook nog dat er deels weer opgeruimd werd op zondag na 10 uur ’s ochtends.

Respect

We hebben diep respect voor deze mensen die wel 30 uur of meer op hun benen hebben gestaan en maar bleven lachen. Een dikke dankjewel voor al deze vrijwilligers is dus zeker op zijn plaats. Wat zouden we toch zonder jullie moeten doen. De lach en de gezelligheid was wel een rode draad door deze 25 uur sjoelen voor het goede doel. We hebben veel lachende kinderen gezien maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom hebben wij er voor gekozen dit record te koppelen aan een organisatie die deze lach door geeft op plekken waar die soms ver te zoeken is.

De CliniClowns werd ons goede doel en we zijn uitermate blij dat er zo gul is gegeven tijdens deze 25 uur door bezoekers en sjoelers. Ook daarvoor werden er al deuren plat gelopen en er kwam geld uit alle hoeken, maar ook lekkere versnaperingen voor de vrijwilligers. Het geld kwam niet alleen uit Nederland maar ook vanuit Zwitserland kwamen de centen rollen. We hebben zo met elkaar een geweldig bedrag van € 696,50 bij elkaar gesprokkeld voor de CliniClowns en daar zijn we best wel een beetje trots op. Ook iedereen die geld gegeven heeft voor de CliniClowns willen wij heel erg bedanken. Een groot feest dat begon met een lach, eindigde ook met een lach en we geven deze lach graag door. Wil je ook met je sportvereniging aan de slag voor een lach, kijk dan even op de webpagina van de CliniClowns.”

(Bron: brikkenmikkers.nl)Back To Top