EEM Groepenkasten

Brikkenmikkers uit Klazienaveen mogen NK Koppelsjoelen 2015 organiseren

sjoelbakken2_klazienaveen24Klazienaveen – Afgelopen zaterdag werd tijdens het Koppelsjoeltoernooi van De Brikkenmikkers bekend gemaakt dat de organisatie van het Nederlands Kampioenschap Koppelsjoelen 2015 aan de club is toegewezen.

Voor het eerst in het bestaan van de Brikkenmikkers, opgericht in 1983, wordt het toernooi georganiseerd in Klazienaveen. Opnieuw een officieel kampioenschap naar Klazienaveen, maar nu dan eentje, die hier nog nooit is gehouden. Tijdens de huidig gespeelde toernooien, circa 4 jaarbasis, kwamen er al veel deelnemende koppels uit heel land aangetreden, maar met dit NK evenement erbij in Klazienaveen, zal er nog meer belangstelling zijn het komende jaar.

Het officiële NK Koppelsjoeltoernooi zal gaan plaatsvinden in sporthal De Zon op zaterdag 21 maart 2015. Normaal gesproken worden de open toernooien in het gebouw van De Brikkenmikkers gehouden, echter met het NK is de sporthal, wat veel meer ruimte heeft, het ideale decor. Standaard staan er in het clubgebouw gemiddeld zo’n 20 sjoelbakken opgesteld voor de dinsdag- en vrijdag clubavonden.

In sporthal De Zon kunnen er dan ook veel meer koppels tegelijk spelen ten opzichte van de maximaal 40 tijdens de open toernooien in het eigen clubgebouw.

Verdienstelijk

Ook werden er een paar verdienstelijke mensen tijdens dit toernooi in de bloemetjes gezet. Voorzitter J. Sloots en G. Mensen, beiden met respectievelijk 27 en 31 jaar bestuursactiviteiten, kregen een leuke waarde cheque aangeboden.

(Bron: emmen.nu)

 Back To Top