EEM Groepenkasten

Brochure “Grenzeloos varen door Drenthe 2016” is uit

brochure grenzeloos varen door drenthe 2016 vaarrecreatieDrenthe – De nieuwste editie van de vaarbrochure is uit: “Grenzeloos varen door Drenthe 2016”. In deze kleurrijke brochure is allerlei informatie over varen door Drenthe te vinden. De brochure is speciaal bedoel voor vaarrecreanten in Drenthe en om andere bootliefhebbers te inspireren om door Drenthe te varen.

Deze brochure staat boordevol praktische informatie voor iedereen die met zijn of haar boot door Drenthe wil varen, inclusief kaarten van de Drentse vaarwegen. Bovendien staan de aansluitende routes in de provincies Groningen, Friesland en Overijssel en de Duitse grens aangegeven. Tevens zijn staan er toeristische kaarten in de brochure met fietsknooppunten. Hiermee hebben vaarrecreanten die een fiets aan boord hebben direct diverse mooie fietsroutes ter beschikking. Bij elke route staan interessante toeristische tips. De brochure is zowel in het Nederlands al in het Duits verkrijgbaar.

Deze mooie brochure vol handige informatie geeft heel goed weer dat Drenthe heeft veel te bieden heeft. Uit de vele fietsroutes die vanaf de Drentse vaarwegen direct te bereiken zijn blijkt nog maar eens dat Drenthe een echte fietsprovincie is.

Deze brochure is te downloaden op www.varen.drenthe.nl en wordt tevens uitgereikt bij de sluizen en bruggen in Drenthe en aangrenzende gebieden. De brochure ligt tevens op verschillende plaatsen waar waterrecreatie plaatsvindt, zoals jachthavens en toeristische informatiepunten.Back To Top