EEM Groepenkasten

Brugstraat op tijd klaar voor 34e Drenthe Loopfestijn

drenthe loopfestijn klazienaveen 2016 10kmKlazienaveen – Aannemer Hoornstra heeft de organisatie van het 34e Drenthe Loopfestijn de garantie gegeven dat de Brugstraat in Klazienaveen op zondag 28 mei zodanig verhard is, dat deelnemers aan het evenement ongehinderd gebruik kunnen maken van dit gedeelte van het parcours.

Goedkeuring

De breedte van de strook ter plaatse van de werkzaamheden wordt 4 meter en het parcours wordt ter plaatse afgezet door dranghekken. De aannemer is kortgeleden gestart met de eerste fase van totale renovatie van de Brugstraat. Deze eerste fase omvat een lengte van 150 meter.

Naast aanpak van het straat gedeelte wordt ook nieuwe riolering aangelegd. Wedstrijdleider Bert Veen van de Atletiek Unie heeft inmiddels zijn goedkeuring gegeven aan de voorgestelde verharding van de aannemer.

Lees ook: Opnieuw groei aantal voorinschrijvers 34e Drenthe Loopfestijn

Lees ook: Brugstraat op de schop, parcours Drenthe Loopfestijn niet in gevaar

Herinrichting Brugstraat Klazienaveen 01-05-2017

34e Drenthe Loopfestijn

Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 28 mei in Klazienaveen. Op het programma staan naast de marathon ook de halve marathon (tevens Noord Nederlands kampioenschap), 10 kilometer (tevens Drents kampioenschap), 4 Mijl en een viertal jeugdlopen.

De organisatie verwacht 1800 deelnemers uit 12 verschillende landen.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top