EEM Groepenkasten

Bruna geeft Literair Café in samenwerking met De Witte Olifant een vervolg

bruna literair cafe met patrick van hees Klazienaveen – Na een aantal uiterst succesvolle Literaire Café’s van Bruna Klazienaveen bij en in samenwerking met De Witte Olifant van vorig jaar komt er nu eindelijk een vervolg. Binnenkort, op maandag 24 oktober om precies te zijn, is er weer een nieuwe Bruna Literair Café bij De Witte Olifant.

Speciale gast bij het Bruna Literair Café is dit keer Patrick van Hees. Patrick van Hees is een bevlogen spreker over geluk. Hij is de perfecte keynote speaker.

De energie die Patrick meebrengt over een onderwerp wat ons allemaal bezig houdt, Geluk, is de kracht van zijn lezing. Patrick is prettig om naar te luisteren en het verhaal van zijn boek en de lezing is voor iedereen waardevol en relevant om te horen. Wie is er nou niet op zoek naar meer geluk?

De Geluksprofessor

Patrick is, zoals je in zijn boek ‘De Geluksprofessor’ kunt lezen, helemaal dol op cambridge. Dat is de rode draad in zijn overigens in romanvorm geschreven en soort van autobiografisch boek. Daarin wordt aangereikt wat nu werkelijk geluk is en hoe je dat kunt bereiken. Daarnaast geeft Patrick heel veel lezingen en
masterclasses.

Patrick van Hees

patrick van heesPatrick van Hees (1969) groeide op in een volksbuurt in Zaandam. Hij studeerde Commerciële Economie en Algemene Sociale Wetenschappen, specialisatie Massacommunicatie & Public Relations. Tijdens zijn studie werkte hij ‘s nachts als taxichauffeur. Na zijn studie werkte hij in diverse marketing- en verkoopfuncties bij verzekeraars. In 2002 werd hij mede-eigenaar van een adviesbureau, dat hij in 2009 verkocht aan een beursgenoteerde onderneming.
“Iedereen jaagt op geld. Hoe komt het dat iets wat iedereen najaagt niet gelukkig maakt?”

De volksbuurt, zijn baan als taxichaufeur, zijn successen als directeur middenin de financiële sector in de jaren die de opmaat naar de kredietcrisis vormden en het inzien van de relativiteit van succes en aanzien inspireerden Patrick tot het schrijven van zijn eerste boek. Hij deed vijf jaar onderzoek en reisde onder meer twaalf keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksrecept’ The Road to Happiness, dat hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman ‘De Geluksprofessor’.

Van Hees is getrouwd, woont in Zaandam en heeft drie kinderen.

Entreekaarten

Entreekaarten voor dit Bruna Literair Café zijn voor slechts € 7,50 te koop bij Bruna Klazienaveen aan de Langestraat 111 in Klazienaveen, telefoon: 0591-318851, en dat is inclusief een kopje koffie of thee. De avond wordt zoals gebruikelijk gehouden bij De Witte Olifant en begint om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Wil jij ook nog kaarten? Wacht niet te lang, want op=op en vol=vol!

Wat: Bruna Literair Café met Patrick van Hees
Waar: De Witte Olifant, Van Echtenskanaal NZ 600, 7891 AW Klazienaveen, tel: 0591 394 787
Wanneer: maandag 24 oktober 2016, 20.00 uur

 bruna literair cafe met patrick van hees

Uitgaan


Back To Top