EEM Groepenkasten

Bruna Literair Café over Bob Dylan door Marc Stakenburg

Klazienaveen – Maandag 12 december aanstaande is er weer een Bruna Literair Café in De Witte Olifant in Klazienaveen met als titel ‘Big Bang van Bob’, een lezing met beeld en geluid over niemand minder dan Bob Dylan.

Neem je mooiste Bob Dylan-album mee deze avond en maak kans op het prachtige boek ‘Bob Dylan Compleet’.

Marc Stakenburg

Deze lezing wordt gedaan door journalist en radiopresentator Marc Stakenburg. De titel van deze lezing is afgeleid van zijn boek ‘De Big Bang van de popmuziek’. “Journalistiek op een verhalende manier brengen, dat is het uitgangspunt van al mijn bezigheden. Het beste voorbeeld van deze verhalende journalistiek is mijn boek De big bang van de popmuziek. Aan de hand van twintig plaatsen die ik bezocht in het gebied tussen Memphis en New Orleans, beschrijf ik de geschiedenis van de Amerikaanse muziek.”, vertelt Marc op zijn website over zijn boek.

Bob Dylan in beeld en geluid

Het nieuwste Bruna Literair Café gaat over Bob Dylan, uiteraard vanwege zijn totale en vooral imposante carrière en niet in de laatste plaats vanwege de Nobelprijs in de Literatuur die Bob Dylan onlangs heeft gewonnen. De lezing met beeld en geluid gelooft dan ook weer een zeer interessante avond te worden zoals we dat inmiddels van de Literaire Café’s gewend zijn.

Het Bruna Literair Café is op maandag 12 december 2016 zoals altijd in De Witte Olifant. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, aanvang van de lezing is om 20.00 uur. De entree is € 8,50 en dat is inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Klazienaveen aan de Langestraat 111 in Klazienaveen, telefoon: 0591 – 318 851.

Wat: Bruna Literair Café over Bob Dylan door Marc Stakenburg
Waar: De Witte Olifant, Van Echtenskanaal NZ 600, Klazienaveen, telefoon: 0591 – 394 787.
Wanneer: maandag 12 december 2016, 20.00 uur

bruna literair cafe marc stakenburg bob dylan

Uitgaan


Back To Top