EEM Groepenkasten

Bruna Literair Huyskamer Concert met Auke Hulst trekt slechts handvol belangstellenden

auke hulst, bruna, huyskamerKlazienaveen – De allereerste Bruna Literair Huyskamer Concert met Auke Hulst trekt ondanks het gratis entree slechts een handvol belangstellenden.

Zaterdagmiddag, 26 november, werd vanaf 14.00 uur het allereerste Bruna Literair Huyskamer Concert gehouden in de Huyskamer Klazienaveen. Het initiatief voor dit allereerste concert werd genomen Harry Omlo van de Bruna Klazienaveen en de uitbater van de Huyskamer. Ondanks het gratis entree werd het concert van Auke Hulst, gegeven in een mooie huiselijke sfeer, door helaas slechts een handvol belangstellenden gevolgd. Ja, helaas, want het is een leuk en mooi initiatief om wat meer cultuur en kleinschalige evenementen naar Klazienaveen te halen, een echte aanwinst.

Genieten

Maar diegene die wel de moeite hebben genomen om dit eerste Bruna Huyskamer Concert mee te maken, hebben kunnen genieten van leuke muziek, mooie verhalen en natuurlijk heerlijke koffie en smakelijke taart, verzorgd door de Huyskamer. Het smaakt naar meer en daarmee wordt niet alleen op de koffie en het heerlijke gebak bedoeld.


auke hulst, bruna, huyskamer

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top