EEM Groepenkasten

Buitenfestival Veenpark internationaal met Shantykoren

shantykoor Kompas

Shanty en Amusementskoor `t Kompas Emmercompascuum

Barger-Compascuum – Het Buitenfestival in het Veenpark gaat internationaal met Nederlandse en Duitse Shantykoren. Het Veenpark voorziet hiermee in een leuke middagvulling voor liefhebbers van shantykoren.

shantykoor wasserstadt Nordhorn

Shantykoor Wasserstadt Nordhorn

Het Veenpark organiseert opnieuw een prachtig en gezellig Buitenfestival met een internationale bezetting van Shanty koren op zondag 26 juni aanstaande. Op deze dag kunnen de bezoekers van het Veenpark in Barger-Compascuum genieten van de optredens van 6 Nederlandse en Duitse Shanty koren. De koren zijn op verschillende locaties op het park te zien en te horen, van 13.00 tot 17.00 uur. Er zijn in totaal bijna 300 koorleden actief op deze dag. Ze zijn verdeeld over 6 Shantykoren uit Nederland en Duitsland.

De deelnemende koren zijn:

  • Shanty-Chor Wasserstadt Nordhorn Duitsland
  • Shanty en Amusementskoor `t Kompas Emmercompascuum
  • Shantykoor Maritiem Winschoten
  • Shanty-Chor Haselūnne Haselūnne Duitsland
  • Millennium Leed Emmercompascuum
  • Shanty Chor Geeste Duitsland

Toegang

Voor het festival gelden de normale entreeprijzen van het park. Abonnementhouders hebben natuurlijk gratis toegang. Alle bezoekers van het festival kunnen dus ook het gehele Veenpark bezoeken en gebruik maken van de treinen en een tochtje met de boot maken. Om 17.00 uur sluiten alle koren af met een gezamenlijk optreden op de muziekkoepel. Deze samenzang zal begeleid worden door de muziekgroep van Shanty en Amusementskoor `t Kompas o.l.v. dirigente Anneke Goossens.

Waar: Veenpark Barger-Compascuum
Wanneer: zondag 26 juni van 13.00 – 17.00 uur

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Tel: 0591-324444
Website: www.veenpark.nl
E-mail: info@veenpark.nlBack To Top