EEM Groepenkasten

BulliTreffen tijdens Hemelvaartweekend op het Sportlandgoed Zwartemeer

bullitreffen, sportlandgoedZwartemeer – In het Hemelvaartweekend van 5 t/m zondag 8 mei is op het Sportlandgoed te Zwartemeer alweer de 4e Nederlandse BulliTreffen.

Bulli

Bulli’s zijn voor het merendeel oude Volkswagenbusjes. De meeste zijn omgebouwd tot een volwaardige camper, maar er zijn er ook die het eerste levenslicht gewoon als camper zagen. In de begin jaren ’50 was dit natuurlijk iets bijzonders. Tegenwoordig zijn ze nog (of weer) bijzonder, zozeer zelfs, dat er regelrechte Bulli-clubs zijn ontstaan. Oude en nieuwe Bulli’s passen bij een ‘BulliTreffen’ dan ook uitstekend bij elkaar.bullitreffen, sportlandgoed

Het Nederlandse BulliTreffen wordt op ‘Nederlandse’ wijze georganiseerd door Ado en vriendin Petra. ‘Nederlandse wijze’, omdat er bijzonder veel Duitse Bulli-teams op het evenement af komen.bullitreffen, sportlandgoed

Vorig jaar werd het evenement door maar liefst 170 Bulli-teams bezocht, afkomstig uit o.a. Duitsland, Nederland, België en Frankrijk. Sommige Bulli-teams rijden met hun nostalgische oude Volkswagen (Bulli) honderden kilometers met een maximumsnelheid van zo’n 80 km/u naar Zwartemeer.

Voor meer informatie, klik hier, of bezoek de website van het Sportlandgoed.

Zeker een bezoekje waard en nadien genieten op het fantastische zon-terras met een hapje en drankje op het Sportlandgoed!

Wanneer: vanaf Hemelvaartsdag 5 tot en met 8 mei
Waar:
Sportlandgoed Zwartemeer
Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA Zwartemeer
Nederland
Tel.: +31 591 31 46 54
E-mail: info@sportlandgoed.nl

Tripadvisor NL 600x300
from to
Uitgaan


Back To Top