EEM Groepenkasten

Burgemeester op bezoek bij Sinthuis in Klazienaveen

Sinthuis Klazienaveen Sinterklaas burgemeester 01-12-2018Klazienaveen – Zaterdag 1 december was er hoog bezoek bij het Sinthuis van Klazienaveen. De burgemeester van Emmen Eric van Oosterhout kwam op bezoek en had natuurlijk zijn mooie ambtsketting om.

Wensboom

Met de kinderen, waarvan de wens uit de wensboom vervuld werd, heeft de burgemeester een rondje door het huis gemaakt. In de hal werd hij ontvangen door Pieten, waarvan hij en mooie kleurplaat kreeg. Hierna bracht hij een bezoek aan de Pietengym, waar ook een dansgroep van de gymvereniging hun medewerking verleende.

Daarna was de Pietenkapper aan de beurt. Mooie glitters en kleurtjes werden door de Pieten in de haren van de kinderen gedaan. Hierna nog een bezoek aan de Pietenslaapkamer, waar een ondeugende luie Piet lag te slapen. De kinderen mochten hem wakker maken.

Sinthuis Klazienaveen Sinterklaas burgemeester 01-12-2018

Pietenschool

Coole Piet was aanwezig en er werd een verhaal voorgelezen. Tenslotte de Pietenschool, waar het Sinterklaas-alfabet geleerd werd en ondeugende Pieten propjes door de klas gooiden. Die moesten natuurlijk in de hoek en voor straf en liedje zingen.

Ten slotte in de kamer bij de Sint werden de wensen overhandigd en mooie foto’s gemaakt.

Sinthuis Klazienaveen Sinterklaas burgemeester 01-12-2018

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top