EEM Groepenkasten

Burgemeester reikt kinderboek uit aan OBS De Viersprong bij Bruna Klazienaveen

Klazienaveen – Burgemeester Erik van Oosterhout reikte vrijdagochtend bij Bruna Klazienaveen het prentenboek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ uit aan kinderen van OBS De Viersprong.

Nota bene op zijn verjaardag kwam de burgemeester naar Klazienaveen in het kader van het initiatief ‘Geef een (prenten)boek cadeau’, een initiatief met als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken.

‘Geef een (prenten)boek cadeau’

Als er thuis mooie boeken zijn, ontdekken kinderen en ouders hoe leuk lezen en voorlezen is; hoe heerlijk het is om je te verliezen in een prachtig verhaal, in een onbekende wereld. Geletterdheid is bovendien een voorwaarde voor succes op school en later in de samenleving. Om die missie te laten slagen wordt ieder jaar in februari een klassiek jeugdboek, en in april een prachtig prentenboek ter beschikking gesteld voor maar 2 euro! Dit jaar is dat ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’.

Verjaardag

Bij zijn aankomst bij Bruna Klazienaveen stonden kinderen van OBS De Viersprong al klaar om de burgemeester toe te zingen op zijn verjaardag: “Er is er een jarig, hoera!”. De burgemeester kon dat zeer waarderen en maakte van de gelegenheid gebruik om de kinderen even op de foto te zetten.

Cadeau

Daarna kregen alle kinderen van de burgemeester persoonlijk een exemplaar van het prentenboek.

Hieronder enkele foto’s van de uitreiking.

Foto ontvangen?

Zit er een foto van jou of je kind tussen en wil je die graag hebben? Stuur even een mailtje naar info@klazienaveen24.nl en wij sturen jou het originele bestand zonder watermerk graag op.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top