EEM Groepenkasten

Business Club Klazienaveen houdt informatieavond met acteur Dirk Zeelenberg

De Witte Olifant Schip 1 centrum klazienaveenKlazienaveen – Business Club Klazienaveen (BCK) houdt een informatieavond in De Witte Olifant en wel op woensdag 4 november aanstaande. Speciale gast op deze avond is acteur Dirk Zeelenberg, bekend van onder andere de hitserie ‘Divorce’. Daarin speelt hij de neurotische David Mändelbaum. Tevens is hij een succesvol ondernemer en het gezicht van Spreadthebrand.com.

Op deze informatieavond zal Zeelenberg onder andere vertellen over zijn ervaringen als ondernemer. Tevens zijn er 2 bekende Emmer advocaten, Monique van Roosmalen en Renate van der Lubbe. Zij sluiten aan bij het thema ‘Divorce’ en vertellen over wat er allemaal bij komt kijken als je gaat scheiden.

Business Club Klazienaveen

De BCK is een netwerkclub voor ondernemers en zakenmensen uit Klazienaveen en omgeving en initieert informeel, gezellig zakelijk contact met medeondernemers.

Aanvang van de bijeenkomst is op woensdag 4 november om 19.30 uur. De entreekosten zijn € 15,00. Kaarten zijn vooraf te koop bij Wesseling Kunststoffen in Emmen en bij Veen en Veste Notarissen in Klazienaveen.

(Bron: EmmenNu)

Uitgaan


Back To Top