EEM Groepenkasten

Cabot realiseert een dorpspark in Klazienaveen en jij kunt daar over meepraten

klazienaveen oorlogsmonument purit norit cabotKlazienaveen – Cabot en de gemeente Emmen willen een dorpspark realiseren op het stuk grond schuin tegenover de fabriek aan de Mr. Ovingstraat in Klazienaveen. Iedereen kan daarover meepraten!

Laat jouw mening weten!

Op het terrein schuin tegenover de ingang van Cabot is een gedeelte van de loodsen inmiddels afgebroken. Ook de voormalige garages gaan binnenkort tegen de vlakte. Daarna kan het gebied worden ingericht als dorpspark. Een park om te wandelen? Of om te spelen? Voor jong en voor oud? Het zijn vragen waar Cabot en de gemeente Emmen graag jouw mening over horen!

Lees ook:

Van ideeën naar een plan

Cabot een de gemeente Emmen nodigen jou daarom uit voor een inloopbijeenkomst op donderdag 8 juni in het gebouw van de hobbyclub van de Cabot aan de Mr. Ovingstraat, schuin tegenover de Cabot. Je kunt tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen om jouw ideeën over de inrichting van het park kenbaar te maken.

Deze ideeën worden gebruikt bij het maken van een ontwerpplan, hetgeen op een later tijdstip wordt gepresenteerd.

Bovendien wil de organisatie graag dat de komende tijd 5 bewoners samen met Cabot, de EOP Klazienaveen en de gemeente Emmen het ontwerp uitwerken en vormgeven.

purit norit cabot sloop loodsen 2016 Klazienaveen

De voormalige garages gaan ook tegen de vlakte

Fiets / voetpad

De gemeente gaat langs de Mr. Overingstraat een gecombineerd voet-/fietspad aanleggen. Op deze inloopbijeenkomst kun je zien hoe en wanneer dat gebeurt.

Wateroverlast

Aan het begin van de Mr. Ovingstraat is er bij een aantal percelen sprake van wateroverlast. Hiervoor heeft de gemeente een oplossing bedacht en ook hierover word je op de inloopbijeenkomst geïnformeerd.

Kortom

Er gaat in jouw buurt de komende tijd veel veranderen. De gemeente wil jou daar graag bij betrekken en hoopt dan ook op een grote belangstelling op 8 juni! Graag tot dan!Back To Top